Login/Registracija

PONOVO POKIDAO Bosanac bio strog, a Marija OBJASNILA ovim komentarom! (FOTO)

Iako je u u prethodnoj sezoni došao do finala, Armin Jusufović takmiči se i ove godine. U prvom krugu svi članovi žirija dali su mu glas, a on je izabrao Mariju Šerifović za mentora. Armin se predstavio pesmama „Sve je laž“ Dina Merlina i „Kad se duše sretnu“ Fatmira Sulejmanija. Situacija iz prvog kruga ponovila se i ovaj talentovani mladić dobio je svih šest glasova. 

„Ti si oživeo. Dobro si pevao i ranije, ali si sada nekako dobio svoj izraz i svoju emociju. Bravo za mentora“, rekla je Viki. 

„Ja ću uvek glasati za tebe, ali ti ćeš morati da budeš mnogo bolji u trećem krugu od drugih. Možda bi trebalo da pevaš svoju pesmu, pa da vidimo kako će to da izgleda“, poručio je Bosanac takmičaru sa kojim se nije složio Saša Popović.

„Dečko je pokidao kako je pevao“, dodao je Popović i ponovio priču koju je ispričao u prvom krugu. „Armin nije morao da se takmiči ove godine, jer je prethodne stigao do finala. Međutim, on me je nazvao pre početka takmičenja i pitao me da li može da se vrati u šou, jer mi je priznao da ako se ne takmičiš, nigde te nema.“, izjavio je Saša.

„Nenam šta da dodam. Pevao si fantastično“, bila je kratka njegova mentorka Marija Šerifović.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić