Login/Registracija

PONOS NIŠA: Zvezdi Granda uručena POSEBNA NAGRADA (FOTO)

Trećeplasirana finalistkinja nedvano završene sezone “Zvezde Granda“ Sandra Mladenović, sa samo osamnaest godina niže uspehe čini se na svim životnim poljima.

Nedavno je uspešno završila srednju školu i polagala prijemni za fakultet, zatim zabeležila neverovatne rezultate u pomenutom muzičkom takmičenju, dok je u njene ruke sinoć stiglo posebno priznanje.

Sandri je uručena nagrada Carica Teodora za negovanje izvornih narodnih pesama i izuzetan vokal, što je mlada pevačica dočekala sa osmehom na licu.

– Dobismo i ovu nagradu! Mnogo sam srećna– napisala je zvezda “Granda“ ispod fotografije na kojoj pozira sa plaketom i statuom.

Na stotine komentara njenih pratioca našlo se ispod ove fotke, a najveći broj njih upravo iz Sandrinog rodnog Niša i okoline, koji su samo mogli da konstatuju da je ona njihov ponos.


Međutim, Sandra nije samo ponos Niša, već i čitave Grand produkcije, a po najviše mentorke Ane Bekute i pevačice Snežane Đurišić, koje o mladoj Sandri imaju najlepše moguće mišljenje.

– Uvek ću joj biti podrška, rekla sam joj to. Ona će me naslediti, ona peva isto kao ja!- rekla je nedavno Snežana, dok se Ana više fokusirala na njene ljudske kvalitete.

– Naučila me je mnogim stvarima, kao i ja nju. Oplemenila je moj život, eto takva je ona devojčica- istakla je Bekuta.

POGLEDAJTE I:

ZVEZDA GRANDA zapevala na terasi i napravila HAOS u Grčkoj! Svi na šetalištu aplaudirali (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac