Login/Registracija

„POLAKO, IMA DEVOJKU“ Ceca se zanela u davanju komplimenata, kolege je odmah pecnule!

Prvi ove večeri probili su led i predstavili se na velikoj sceni Edis Agić (21) iz Milijevog tima i Jovana Vujić (18) iz tima Đorđa Davida.

Edis je otpevao pesme „Nakon svih ovih godina“ i „Učini mi pravu stvar“, dok se Jovana predstavila pesmama „Marijo, ćero mori“ i „Moli, moli“, a rezultat na kraju duela bio je 6:4 za Edisa.

– Ja sam želala da kandidat broj jedan ide direktono dalje, jer momak je strava. Strava ti je ponašanje, strava ti je energija, strava ti je boja, volumen, meni se sve to jako dopalo, što ne znači da kandidatkinji broj dva nije. Prva pesma je prelepa, ali druga potpuno pogrešan odabir i pesme i stajlinga i tvoje kretanje na sceni, sve je bilo pogrešno- rekla je Marija koja je bila oduševljena Edisovim nastupom.

– Milsim da je Marija sve tako brzo izgovorila, a sve je zaokružila tako da nema mnogo toga da se doda. Što se tiče Edisa sve je fantastično – složila se Viki u potpunosti sa koleginicom iz žirija.

– Ja se za Jovanu ne slažem, mislim da si ti isto zaslužila da ideš direktno s obzirom na to da si imala i taj stres oko presvlačenja i sve je to zvučalo jako lepo – pričala je Bekuta, ali ju je Popović zaustavio i pitao: – Da je bilo 6:6 kome bi dala svoj glas?


– Jovani… Bravo za stajling prve pesme to je sve izgledalo fenomenalno. Edise super, ali imam jednu zamerku na izgovor teksta, malo je nerazgovetno – rekla je Bekuta.

– Što se tiče Edisa, da ti kažem nešto iz ženskog ugla, ti si bio prizor za oči, za uši, igraš seksi, ne možeš proći nezapaženo nikako. Imaš visinu, tu mušku lepu energiju, imaš šarm, pevaš fenomenalno – hvalila je Ceca, a onda ju je Marija prekinula: – Polako, polako… 


– Polako ima devojku – dobacio je Mili, a Ceca se branila: – Ona je ljubomorna, evo sad me i štipa.

– Devojko, ti posle one prve pesme drugu nisi ni trebala da pevaš… Da mora da se odlučim, za nju bih se odlučila – rekla je Snežana, a onda je Popović priznao da kada bi on trebalo da odluči glasao bi za kandidata broj jedan.

– Kandidat broj jedan, ti si ozbiljan gospodin na stejdžu i to tako treba da se radi. Ceco, samo nešto da ti kažem, ja mislim da ćeš se ti ove godine zaljubiti ponovo – poručio je Đorđe, a Ceca mu je uzvratila: – Ma ti si odlepio! Ja kao član žirija imam pravo da ih komentarišem i izražavam svoje oduševljenje, a to što ste vi pojednici neozbiljni i šalite se to je već vaš problem!


– Maro u tebe je pogledala – primetio je Saša, a Ceca je odmah uzvratila: – Naravno u nju, baksuz!

– Edise koliko si od prvog kruga do sada skinuo kilograma – pitao je Mili na šta je takmičar odgovorio da je smršao 9 kilograma, a Mili je ponosno nastavio: – Znači da će biti još lepši! U mom timu se radi i na izgledu, psihi i pevanju… 

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić