Login/Registracija

Pokrenuo novi biznis! Nekadašnja “Zvezda Granda“ Nenad Jovanović otvorio poslastičarnicu u centru Beograda! (VIDEO)

“Slatka Karmen“ ime je poslastičarnice koju je u srcu prestonice, na Vračaru, otvorio pevač Nenad Jovanović!

Nekadašnja “Zvezda Granda“, kojoj su predviđai svetlu budućnost, na ovaj korak odlučio se u dogovoru sa suprugom- Njeni roditelji se 25 godina bave proizvodnjom u Čačku, a mi već godinama planiramo da preuzmemo to da prodajemo u Beogradu. Zbog smanjenog obima i mog i njenog posla, otvaranje se desilo baš sada. Obožavam slatkiše iako ne umem da ih pravim- kaže Nenad.


Kako su svirke i slavlja ograničeni brojem ljudi kao i vremenski, ni posao postastičara ne cveta- Retko ko sad slavi nešto pa se sad manje i naručuju i torte i kolači.

Popularnost je stekao te 2005. godine a mnogi veliki pevači predviđali su mu svetlu budućnost. Ipak, njegova popularnost nije rasla poput kolega iz takmičenja i bivše devojke Milice Todorović- Uvek su mi značili ti komentari, ja sam uvek radio, ali nisam bio dovoljno ažuran. Možda je trebalo da se desi da nemam toliko posla pa da se posvetim svojoj karijeri. 2005. sam dobio pesmu “Da li ga varaš“ od Granda, i evo kad prođe ovo izbacujem cover te pesme u novom, modernom aranžmanu.


Nenad i danas prati takmičenje “Zvezde Granda“ a evo šta misli o aktuelnim pevačima- Ima mnogo talentovanih momaka i devojaka. Baš se oduševim. Drago mi je da ih ima.

Pevač je naglasio da ne zna da pravi kolače ali da voli da ih degustira, a u videu ispod pogledajte šta preporučuje kako za ljubitelje čokoladnih tako i domaćih, starinskih kolača!Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac