Login/Registracija

POKAJAO SE? Nakon 4 godine pevač ponovo u GRANDU: „Nisam štedeo pare, a RIJALITI NIKAD VIŠE“

„Ponovo se vraćam u Grand. Za šest dana izlazi moja nova pesma“, glasi rečenica kojom je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“, Savo Perović, najavio svoj novi singl za najveću produkcijsku kuću koja ga je i lansirala u zvezde. 

– Posle skoro 4 godine moja nova pesma naći će se na Grandovom Jutjub kanalu. Inače, kupila me je na prvu jer je modernog zvuka, drugačija od svega sto sam do sada radio. Oni koji su čuli kažu da mi je ovo možda i najbolja pesma koju sam snimio do sada – ponosno kaže pevač i otkriva zbog čega je napustio matičnu kuću. 

– Nisam ni odlazio, samo se desio rijaliti, zatim je usledila korona, sve se skupilo- objašnjava Perović, dok na pitanje da li se pokajao što je bio učesnik rijalitija, kao iz topa odgovara: 

– Nisam, jer nisam uradio ništa loše da bih se kajao. Jedno iskustvo više, samo se nikad ne bih vratio. 


Od kad se pojavio na Grandovoj sceni Perović i te kako ume da privuče pažnju javnosti, a kako je ekscentrik u muzici i sve voli da isplanira do detalja, kajanja zbog možda pogrešnih poteza gotovo da i nema. Jedino sebi zamera jednu stvar.

– Možda jer nisam štedeo pare kad je trebalo, manje bi me bolela glava. Nemam realno šta sebi da zamerim, vukao sam neke poteze i radio sve samo da bih bio bolji i uspešniji i to na način na koji sam najbolje tada mogao – priznaje za Grand Online. 

Da je spreman da se u punom sjajnu vrati na muzičku scenu dokazuje i visokobudžetni spot za novu pesmu u koji je uložio malo bogatstvo, a u kom se pojavljuje u vrlo eksplicitnim scenama, gde se sa devojkom grli i ljubi na plaži. A na pitanje kako se snašao na snimanju, spremno odgovara:

– Savršeno, bar u tim scenama umem da plivam (smeh). Snimali smo na nudističkoj plaži i šta da vam kažem, svi golaći su nas gledali!


Kako je na sceni veoma smeo, zanimalo nas je zašto i on nije pokazao malo više svog izvajanog tela i skinuo se za potrebe spota. 

– Ja sam se skidao pre i posle, nije to za svačije oči (smeh) – našalio se pevač čija se premijera nove pesme očekuje već za par dana. 

……

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić