Login/Registracija

Pohvalio se ružom na kolima, pa usledio ŠOK: „Naljutili su se na mene“

Dan zaljubljenih odavno je iza nas, ali neki  muškarci i dalje trpe posledice najromantičnijeg praznika na svetu. Bar je tako u slučaju Žarka Madžića, čiji je neočekivani gest tog dana mnoge šokirao, toliko da ga devojke i dalje „napadaju“, te mora da se pravda.  

Naime, pevač se na Dan zaljubljenih pohvalio ružom na šoferšajbni koju mu je navodno ostavila tajna obožavateljka. 

– Neko mi je ostavio lep poklon na kolima – napisao je tada pevač, ali obrt je usledio nekoliko minuta kasnije. 

Taj „neko“ bio je upravo pevač koji je samom sebi želeo da ulepša dan, a možda i da time nasmeje svoje pratioce. Ali nije se nadao da će tako neke devojke i da naljuti, kao i da će nakon toga morati da se pravda. 

Ova njegova šala mnoge je nasmejala, a za Grand Online otkrio je kako je došao na ideju da samog sebe časti ružom.

– Bio sam na nekoj svirci gde su devojkama delili ruže, pa je jednu dobila i moja drugarica, ali vraćajući se kući zaboravila je da je uzme, pa je ruža ostala kod mene. Sutradan mi je palo na pamet da samom sebi stavim to na kola i da okačim na Story, kao da ispadne da mi je neko poklonio. Bilo mi je dosadno – objašnjava Žarko koji je ovim gestom mnoge iznenadio, pogotovo devojke sa kojima se dopisuje putem društvenih mreža. 

– Reakcije su bile različite. Javilo mi se nekoliko devojaka, pa sam morao i da se pravim. Ortaci su me prozivali da sam zvezda, dok se jedna devojka sa kojom se intenzivo čujem, baš naljutila na mene. Nisam mogao da joj objasnim da sam napravio samo foru za Instagram – priča zvezda „Granda“. 


Ipak, tvrdi da pesma „Ja volim samo sebe“ koju prati fotka sa ružom nije autobiografska. 

– Više sam to uradio jer mi je bilo dosadno, a ne zato što sam želeo da privučem pažnju i da se hvalim. Hteo sam da se našalim, a na kraju sam morao da se pravdam pa je bila veća dara nego mera. Sve u svemu, biće još takvih gluposti – najavljuje Madžić.

Inače, najbolji frajer „Zvezda Granda“, kako su mu svojevremeno oslovili, ne krije da nema sreće u ljubavi. 

– Ja kad se zaljubim to traje nekih mesec dana kod te neke devojke, a onda me šutne. O tome bi trebalo jedno dva sata da pričamo. To se stalno ponavlja. Tri puta mi se desilo za ove dve godine, baš mi ne ide – priznao je nedavno pevač (VIŠE O TOME OVDE).

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić