Login/Registracija

Počeo ŠESTI KRUG PAKLA: Da li će do finala žiri RAZGOVARATI međusobno? (VIDEO)

Kandidati koji su stigli do šestog kruga takmičenja “Zvezde Granda“ već mogu da kažu da su napravili ozbiljan uspeh s obzirom na konkurenciju koja je iz sezone u sezonu sve jača.


U sinoćnoj epizodi otvorili smo još jedan krug, sa starim pravilima, novim sukobima ali standardno dobrim pevačima koji su uložen trud i napor dokazali mnogobrojnim osvojenim šesticama, zbog čega članovi žirija kao i Saša Popović nisu imali ni malo lak zadatak.

U želji da se baš njihov kandidat plasira u sedmi krug takmičenja, mentori su bili ozbiljno naoštreni i nervozni zbog čega je došlo do raznoraznih sukoba, čak i onih koji niko nije očekivao.


Standardna svađa dogodila se između Cece Ražnatović i njenog kako kaže, bivšeg kompozitora Milija, koji je nakon što je dao glas njenom pulenu, počeo i da ga kritikuje.

– Šta pričaš sad kada si mu dao glas?- pitala je Ceca Milija.

– To je ono što sam ja tebi u studiu objašnjavao kada treba emocija da krene– tvrdio je kompozitor.

Ražnatovićka je odbrusila kako on njoj nije ništa objašnjavao, dok se on držao stava da joj je on producirao glas: “Ja sam tebi ispravljao falševe 20 godina“, prodrao se on nakon čega se oglasila i Viki i zauzela kuminu stranu, a detaljnije o tome pogledajte OVDE.


Kao veoma posvećen mentor Mili se na kraju nastupa njegovog kandidata požalio Saši Popović da kolege iz žirija nisu obraćale pažnju na ono što se dešava na sceni, već gledale u svoje telefone, što je najviše zamerio Snežani Đurišić. Na stranu pevačice stao je Đorđe David i u želji da je odbrani i opravda, učinio sebi medveđu uslugu.

– Dobro Đorđe, dosta– pokušavala je da ga utiša Đurišićka nekoliko puta što je kod rokera onda izazvalo kontraefekat.


– Nemoj da me ućutkuješ. Kevu sam sahranio odavno, ona mi je poslednja vikala „Ćuti“, sad to mogu da mi kaže moja Ana i Baja Patak, eto – odsečno je rekao Đorđe Snežani nakon čega je u studiju ponovo zavladala tenzija.

Međutim, sukob koji niko nije očekivao jeste onaj koji se dogodio između Marije Šerifović i Ane Bekute, a koji izgleda datira još od prethodne emisije, što mnogi nisu primetili.

Kada je za nakon nastupa Marijine takmičarke Melihe Imširović Bekuta povukla šesti glas, pevačica je poludela smtrajući da je Ana to uradila njoj u inat.


– Mislim da je Ana mojoj kandidatkinji i meni učinila veliku uslugu. Videla je da Đorđe nije dao svoj glas Velidu i onda je ugasila taster koji je dala Melihi! Neću da objašnjavam zašto joj se zahvaljujem- objasnila je Melihina mentorka.

– Molim lepo, samo ti tamo po društvenim mrežama piši ružne komentare. Histerična si bre, šta se ložiš– odbrusila joj je Bekuta.

Vidno potrešena ovom atmosferom bila je Viki Miljković, čiju promenu ponašanja je odmah primetio Saša Popović.


– Viki, nešto si mi neraspoložena, hoćeš nam reći zašto – pitao je Popović, dok je Viki tvrdila da je sve u redu, a onda i objasnila zbog čega je drugačija:

– Nisam, odlučila sam da budem mirna, kao da me nema.

Ali, nema te svađe koju hrana ne može da reši te se ne kaže za džabe da “ljubav na usta ulazi“. Kada je Bosančev kandidat Nikola Petračković u studio uneo sveže kiflice zbog čije pripreme je ustao u pet ujutru, članovi žirija zaboravili su na sve razmirice i odlučili da malo uživaju u ovom specijalitetu iz Nikoline kuhinje.


Da li ih je potkupio kiflicama ili zaista toliko dobro pevao ne znamo, ali je sigurno da se pored Aleksandre, Nikoline, Stefana, Mihaila i Aleksandra, i on plasirao direktno u sedmi krug takmičenja.

Kompletan spisak kandidata koji su prošli, kako direktno tako i iz baraža, kao i njihovih mentora možete pogledati OVDE,  a do naredne emisije uživajte u ovoj od sinoć.

Jedno je sigurno, ne može da dosadi!


Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac