Login/Registracija

Počela nova sezona „Zvezda Granda“, a evo koji takmičari iz PRVE EMISIJE su prošli dalje (FOTO)

Večeras je emitovana prva emisija nove sezone „Zvezda Granda“, a stručni žiri ponovo je krenuo u potragu za najtalentovanijim pevačem u regionu. Popularna šestorka već na samom početku epizode pokazala je kandidatima da će od njih zahtevati trud i posvećenost, a Dragan Stojković Bosanac otišao je korak dalje, pa je od svog budućeg učenika tražio OVO kao uslov da bi ga primio u svoj tim.

Poznato je da Marija Šerifović uvek insistira na tome da takmičar mora dobro da peva, a kada se ceo žiri složi da kandidatu pritisne panik taster, a Saša Popović njihovu odluku poništi kontra panikom, onda to pop zvezdu jako iznervira. Marija se iz tog razloga posvađala sa Sašom, a posebno ju je izbacilo iz takta što Đorđe pomera Jeleninu čašicu ili „sisicu“ za panik taster umesto dive. U studiju je nastao opšti haos oko pomeranja „sisica“, a devojka koja je trebalo da ispadne iz takmičenja, prošla je dalje i neverovatnim spletom okolnosti otišla u tim Jelene Karleuše (VIŠE O TOME PROČITAJTE OVDE)

Na velikoj sceni „Granda“ videli smo i poznata lica, pa je tako kandidat koji je prethodne sezone bio kod Viki u timu, ovoga puta za mentora dobio Đorđa Davida. Marija se setila da je upravo taj takmičar prošle godine imao raspravu sa rokerom, ali Đorđe je pokazao da nije zlopamtilo i raširenih ruku primio momka u svoj tim OVDE.

U nastavku pročitajte koji kandidati su prošli u drugi krug i kod kog mentora će biti u timu:

Ana Bekuta: Marizela Hrnčić, Aleksandar Misojčić

Dragan Stojković Bosanac: Nikola Anđelković, Josip Lukač, Bojan Pavlović, Sanel Osmanović

Marija Šerifović: Valentina Kuzmanović, Milena Đukić

Jelena Karleuša: Valentina Cvetković, Anđela Tasić

Đorđe David: Stefan Veličkovski

Viki Miljković: Emra Zahirović

Alen Ademović: Aziz Ramić

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić