Login/Registracija

PITAMO VAS Koja finalistkinja „Zvezda Granda“ je NAJSTILIZOVANIJA? (FOTO)

Finalstkinje poslednje sezone „Zvezda Granda“ osim što su vanserijske pevačice, one su i prave lepotice. Tokom takmičenja svaka od njih sve vreme je brinula o svom izgledu i publiku kraj malih ekrana iz emisije u emisiju oduševljavale svojim stajlinzima i sjajnim nastupima. 

Džejla Ramović, Milica Atanacković, Katarina Jovanović, Nevena Stojanović Nensi, Nevena Stojković i Milica Čikarić izabrane su kao najbolji ženski vokali u „Zvezdama Granda“, a njihove modne kreacije koje su nosile tokom šoua su i najbolji modni znalci ocenjivali sa najvišom ocenom. 

Džejla Ramović zasluženo je proglašena novom zvezdom Granda, a na lepotu i stil ove mlade devojke niko nije ostajao ravnodušan. Džejla se u ovoj odevnoj kombinaciji pojavila u četvrtfinalnoj emisiji i pobrala sve pohvale za izgled.

……

Milica Atanacković kroz takmičenje izgradila je sebe kao pravu rokerku, a svojim stajlinzima često je ostavljala bez reči. Ovo izdanje mlade pevačice definitivno je jedno od najzapaženijih, a kada se u njemu pojavila na sceni niko nije mogao da skine pogled sa nje. 

……

Kada se u prvom krugu pojavila na sceni, niko nije mogao da je prepozna. Od prethodne godine smršala je neverovatnih 20 kilograma i u takmičenju je bila jedna od najatraktivnijih kandidatkinja. Kako je šou odmicao, tako je Katarina Jovanović sve bolje izgledala, a njene odevne kombinacije su bile sve zavodljivije. 

….

Nevena Stojanović Nensi iz kruga u krug nas je iznenađivala svojim originilanim stajlinzima, ali je u polufinalnoj emisiji izgledala zaista neverovatno. U narandžastom trikou, sa dugom pletenicom i providnim štiklama, na sceni je izgledala kao prava svetska zvezda.

……

Za nju je Jelena Karleuša rekla da je uvek perfektno stilizovana, a jednom prilikom ju je uporedila i sa holivudskom glumicom Selmom Hajek. Nevena Stojković je takođe važila za jednu od najatraktivnijih takmičarki, a svako njeno pojavljivanje bilo je nagrađeno sa pregršt komplimenata od strane žirija. 

……

Milica Čikarić bila je jedna od najmlađih učesnica u „Zvezdama Granda“, a njenoj pojavi svi su se radovali. Iako vrlo mlada, Milica je na sebe uvek skretala pažnju tokom takmičenja, ali su svi zanemeli kada se u polufinalnoj emisiji pojavila u dugoj haljini sa kristalima i perjem. 

……

A mi vas pitamo, koja od njih je bila najbolje stilizovana tokom celog takmičenja?

POGLEDAJTE I OVO:

U finalu „Zvezda Granda“ zauzela drugo mesto, a sad nabacila osmeh i šalje pozdrave sa ovog mesta (FOTO)

Nevena Stojković sa samo 11 godina je zapevala na „Grandovoj“ sceni, a reči Saše Matića nakon tog nastupa NIKADA NEĆE ZABORAVITI! (FOTO+VIDEO)

Džejla Ramović: Sa četiri godine sam snimila prvu pesmu, a uz Mariju Šerifović sam pronašla svoj put (VIDEO)

NEPREPOZNATLJIVA Danas je jedna od najatraktivnijih takmičarki, a ovako je Katarina Jovanović izgledala pre 10 godina (FOTO)

Pleni izgledom na sceni, a evo kako Milica Atanacković izgleda u teretani (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: M.Jeremić