Login/Registracija

Pevanje LI-LA, ali žiri smatra da je Haris HODAJUĆA RADOST: „Bilo mi je bitno da vas ZABAVIM“

Prelepu energiju na sceni „Zvezda Granda“ ove subote doneo je Haris Hrnčić (25) iz Velike Kladuše, inače takmičar iz tima Aleksandra Milića Milija. 

Zajedno sa mentorom Haris je za drugi krug odabrao pesme „Nek’ padaju ćuskije“ i „Za dobra stara vremena“, a rezultat produktivnog rada bio je 4 glasa stručnog žirija.

– Bilo je dosta falša! Zanimljiv je dečko – rekao je Saša Popović, dok je Ceca dodala da je Haris hodajuća radost, bez obzira na krajnji rezultat.

– On je jedna veselica na sceni, podigao je publiku – rekla je ona i nastavila: 

– Uživala sam dok si pevao, ti se smeješ dok pevaš, a to je jako važno. Dao si nam jednu lepu radost večeras.

Marija Šerifović složila se da je Haris vedar momak koji zna da se ponaša na sceni i koji pleni, ali je pevanje ocenila sa „kom si- kom sa“ (prim. aut ovako- onako).

– Meni si interesantan, zabavio si publiku, ali malo si imao falša, pa sam razmišljao, pogotovo u prvoj pesmi – rekao je Popović koji je ove subote imao pravo glasa, budući da Viki Miljković opravdano odsustvovala sa snimanja. 

– Meni je bilo bitno da zabavim sve vas -poručio je takmičar, nakon čega je njegov mentor dodao: – Tako je! 

Dragan Stojković Bosanac pitao je takmičara da li zna Dadu Felića, a zatim se našalio i pitao zašto nije otišao kod njega, umesto kod Milija kog verovatno nije ni video. 

– Pozdravi mi Dadu, kompozitora i vrlo lepe pesme radi – dodao je Bosanac, a takmičar dodao da se svojim mentorom viđao i vežbao svakodnevno. 

– Vidiš, Boske, ja ne moram da se branim, sad me brane takmičari – nadovezao se Mili i istakao da je prezadovoljan kako se Haris predstavio. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić