Login/Registracija

Pevačica se setila tužnog detinjstva, pa priznala da se pribojava SMRTI oca: “Falila mi je NJEGOVA LJUBAV“

Kažu da je najteže kada ljudi rano ostanu bez roditeljia, i sigurno da se svako dete pribojava trenutka kada će morati da se zauvek oprosti sa njima.

Takve misle odnedavno se provlače kroz glavu pevačice Dragice Zlatić, čiji je otac napunio čak 85 godina, dok do pre godinu dana nije ni pomišljala na takvu stvar.

– Nisam imala neko bajno detinjstvo i da sam odrasla sa puno ljubavi. Otac mi je uvek bio prek, strog, prznica, nedostajala mi je njegova ljubav. Ali evo sad kako prilazim kući, svaki put se uplašim. Kad sam bila poslednji put nije ga bilo iako on skoro nikad nigde ne ide, ja sam odmah pomislila da je negde pao, on ni mobilni ne nosi, i onda posle 45 minuta vidim ga da ide iz komšiluka, i pao mi je kamen sa srca. Jako je star i bez obzira kakav naš odnos bio do sada, jako će mi teško pasti kada jednog dana budem ostala bez njega– rekla je pevačica sa knedlom u grlu.

Na stranu to što joj jako teško pada da priča na pomenutu temu, pevačica priznaje da ponekad ume da bude osoba koja krije emocije, te da je to glavni razlog što je u prošlosti “odbijala“ partnere.


– Tako sam kao neka ranjena srna, pa mi je jako teško da se otvorim. Imala sam problem da kažem bivšima i da ih volim jer sam ranjavana ceo život u svakom smislu. Nije mi bilo lako ni porodično ni poslovno, baš mi je bio težak život. I uvek kad mi dođe da se isplačem to radim kad sam sama, to je moj odbrambeni mehanizam– otkrila je pevačica.

POGLEDAJTE I:

Dragica IZNENADILA: „Marija je snimila pesmu meni U ČAST“, a razlog je NEVEROVATAN!

Dragica priznala da joj je OVAJ kolega NOĆNA MORA: „NEĆU DA SEDIM PORED NJEGA“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac