Login/Registracija

Pevačica progovorila o NOVOM PARTNERU: „Muškarcu treba da bude drago kada je žena SKOCKANA“

Svakako da su za jednu ženu najbitniji podrška i razumevanje partnera, posebno kada je reč o javnom poslu, a pevačica Bilja Marković ne krije da je imala  tu sreću, što se može primetiti i po njenom osmehu koji ne skida sa lica.

– Ljubav i podrška mogu da promene ženu, definitivno! U principu moj Marko je na neki način u mojoj branši, nemamo problema, lepo se slažemo oko svega. Znate kako posao je posao, a kuća je kuća. Ta dva ne treba mešati, a podrška partnera svakako mora da postoji jer sve počinje od dobre zajednice– istakla je pevačica, te dodala da mesta za ljubomoru nema.


– Smatram da muškarac treba da uživa u svojoj ženi, da mu bude drago kada je skockana i doterana, pa i kad se malo razgoliti, što da ne!- rekla je Bilja.

Koliko god da nema ništa bolje od toga kada pevaču pođe za rukom da „ubode“hit iz prve, ipak većina njih priznaje da to ima i loše strane.


– Puno mi je srce što se moja „Opatica“ peva u takmičenju i to govori o njenom kvalitetu, ja sam zaista ponosna na tu numeru. Zaista mislim da će  trajati dugi niz godina, ali da nađem neku istog kalibra je jako teško. Posle svake izbačene pesme posle nje imala sam pritisak u glavi- iskrena je Markovićeva.


Pre samo nekoliko dana objavila je još jednu pesmu pod nazivom „Vozi, vozi“ kojom je napravila pravi bum kako na društvenim mrežama, tako i na Jutjub platformi.

– Prošlo je tek nedelju dana, a već ima pola miliona organskih pregleda i to je super za taj period. Komentari su pozitivni, stalno kače storije na Instagramu, dala sam 300% i publika je to prepoznala. Negativne komentare ne vidim. Iritira me što svako daje sebi za pravo da komentariše tuđe živote- priznala je pevačica.

Ukoliko niste čuli „Vozi, vozi“ možete sada klikom na video ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić