Login/Registracija

PAPARAZZO: Rajo Simonović uhvaćen sa koleginicom na Crnogorskom primorju, a njihovo ponašanje na plaži svi komentarišu (VIDEO)

Ovogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Rajo Simonović u gustom rasporedu nastupa, uspeva da odvoji vreme za sebe i predahne na Primorju na koje se često spusti iz vrele Podgorice u kojoj živi.

Ekipa našeg portala koja patrolira obalom, uhvatila je pevača na jednoj poznatoj plaži na kojoj se baškario, dok su znatiželjni pogledi prolaznika komentarisali njegovu pojavu u takmičenju.

image00002 6
image00007 2

Rajo je na plažu stigao sam kada je odlučio da se okupa u moru, međutim izgleda da je voda bila poprilično hladna s obzirom da su ga naše kamere upecale kako mu je trebalo dosta vremena da se ohrabri na plivanje.

image00012 2
image00001 5

Nakon kratkog boravka u vodi, izašao je i uputio se ka ležaljkama kada smo zapazili njegovu koleginicu Jelenu Mudronju koja se ležerno sunčala, a kako ova pevačica nema mira izazvala ga je na jedan fitnes okršaj.

image00016

Serijom trbušnjaka i serijom sklekova odmerili su snage, a iako su oboje u top formi, prednost smo dali Jeleni koja je dama i koja ni sekunde nije zabušava za razilku od Raja koji se na trenutke i smejao kada je video kako Mudronja kida dok je on zabušavao.

image00017 1
image00019
image00020 2

BONUS VIDEO:

Foto: Čumić/Ankić/Jović,
Autor: Čumić/Ankić/Jović