Login/Registracija

Oženio se pevač ZVEZDA GRANDA, mlada plakala na SVADBI (VIDEO)

Nekadašnji učesnik šoua „Zvezde Granda“ i najraspevaniji mesar iz Rijeke, Radovan Šofranac, juče se na večnu ljubav zakleo dugodišnjoj devojci Sari Grbac.

Sudbonosno „da“ izgovorili su u krugu najbližih, nakon čega su svadbeno veselje upriličili u jednom riječkom restoranu.

Fotografijom sa venčanja pohvalio se upravo mladi pevač na društvenim mrežama i jednom rečju opisao kako se osećaju. 

– Ljubav – poručio je mladoženja ispod fotografije na kojoj vidimo da je mlada blistala u beloj venčanici sa čipkom i sa dugim šlepom, dok je mladoženja odabrao klasično crno odelo koje je upotpunio ružom na reveru.

Sara je u ruci držala i prelep buket ruža, dok je Radovan pozirao sa velikim osmehom na licu.

Da su zaljubljeni i srećni svedoče i njegove česte objave na društvenim mrežama u kojima joj izjavljuje ljubav, pa je tako bilo i na venčanju. Ali ovoga puta i sama mlada bila je zatečena kada joj je novopečeni suprug zapevao uživo zapevao pesmu „Ljubav“ Sergeja Ćetkovića.

Već sa prvim stihovima Sari su proradile emocije, a koliko su je njegov glas i emotivne reči dirnule govori i to što se u jednom trenutku rasplakala, baš i kao i njihove zvanice koje su sve vreme brisale suze radosnice. 

– Jednostavno onanapisao je pevač u opisu videa koji je podelio putem Fejsbuka, a koji možete da pogledate u nastavku.

Inače, Radovan se proslavio učešćem u „Zvezdama Granda“ i bio je jedan od prvih učesnika iz Hrvatske u ovom šouu. Publiku je osim glasom, kupim i neverovatnom harizmom, ali i priznanjem da posao mesera neće ostaviti zbog nagled popularnosti. 

– Od kada se pojavljujem na televiziji više mi plaćaju za svirke po kafanama, a i klanici je porastao promet zbog moje popularnosti- izjavio je svojvremeno Radovan koji danas svojim glasom uveseljava ljude u Hrvatskoj. 

Foto: Fejsbuk,
Autor: I. Ankić