Login/Registracija

OZBILJNE OPTUŽBE, SKANDIRANJE i VRISKA: Ko je POBEDNIK, a ko GUBITNIK? (VIDEO)

Kao što ste navikli i prethodne noći tragali smo za takmičarem koji ispunjava sve što jedna zvezda treba da ima. U toj potrazi našlo se petnaest kandidata koji su imali priliku da pokažu svoj talenat na velikoj sceni Granda, a samo najbolji plasirali su se u naredni krug.


Veče je proteklo uz mnogo smeha, zabave, đuskanja, ali i po koje varnice koje su sevale između pojedinih članova žirija, a neke dovele i do najžešćih sukoba do sad.

Priliku da otvori takmičenje imala je Kristijana Josić iz produkcijskog tima na koji je Bosanac imao posebne zamerke, pogotovo na Milijev račun.


Izgleda da je bilo varnica i između samih kandidata i mentora! Nastup koji je Mariju Šerifović doveo bukvalno do ludila upravo je bio nastup njenog kandidata Vladana Manića.

– Je*’o si ježa od Marije- konstatovao je Popović i time dolio ulje na vatru.

– Oćes da se brukaš i meni da dižeš pritisak? Nemoj molim te- vikala je Marija, ali to nije bilo sve. Šta mu je sve poručila i kako se ludilo završilo obavezno pogledajte OVDE.


Međutim, neki su ostali i bez komentara tokom sinoćnih rasprava.

– Ja sve mogu da ponovim… Toliko neukusno, da mi je šokantno kako takva interpretacija uopšte da izađe od mentora kao što je Ana Bekuta, meni je to straobalno, a onda kad sam mislila da ćeš malo da nas zabaviš sam videla kako praviš neke stravične pokrete stomakom i mešaš na pesmu „Marina“ to je meni bilo toliko neukusno i strašno za gledati – bila je iskrena Marija tokom komentarisanja nastupa Kerima Zeljkovića, kandidata iz Bekutinog tima.


Na iznenađenje mnogih, u Cecinoj stolici našla se Ivana Peters koja je u slučaju mladog Gorana Toneva, bila nezadovoljna komentarima svojih kolega.

Tokom njihovih izlaganja došlo je do provokacija između Viki i Bosanca, a onda je usledio obrt. Đorđe je odmah stao u zaštitu svoje koleginice i održao govor koji će mnoge od vas iznenaditi. Kako je branio Miljkovićku i šta je sve rekao na račun svojih kolega sa estrade, ne smete propustiti!


Bio je red da se umeša i glavni sudija, Saša Popović koji je žestoko odgovorio na Milijeve provokacije

Sale je posavetovao petnaestogodišnjakinju Merjemu Alihodžić, da ukoliko prođe u naredni krug otpeva pesmu „Miki, Milane“ jer je vesela i priliči njenim godinama. 

Ta ideja posebno se dopala Bosancu koji je odmah dobacio – Bravo Popoviću, može, a ti i ja ćemo da igramo-

– Ti ćeš da jašeš Sašu. To se tako igra- dobacio je Mili, kome Saša nije ostao dužan te mu brzinom svetlosti odgovorio.


Noć iza nas je definitivno bila i više nego turbulentna. Snage se nisu odmeravale samo u pevanju, već i u sukobima.

Jedan od nažešćih definitivno je bio između Ane Bekute i Viki Miljković.

– Pričaš gluposti, Violeta! Nemoj da pokažem poruke koje si mi slala pre pet godina, ali neću to da ti radim. Donesi diplomu – poručila je Ana, što je izazvalo bunt kod njene koleginice, a kako joj je Viki odgovorila i šta je sve otkrila ne propustite da pogledate OVDE.


U žaru da odbrani svog kandidata Mihaela Bestena, Mili je ušao u nikad žešći okršaj sa Đorđem. Ne samo da se orio ceo studijo, već su otvorene mnoge karte!


Svi kandidati bili su fantastični, a odlukom stručnog žirija i Saše Popovića samo najbolji dobili su priliku da dobiju svoje mesto u daljem takmičenju.

Samo jedan kandidat dobio je čuvenu šesticu i plasirao se direktno u dalji tok takmičenja, a ko se izborio u baražu pogledajte OVDE.

Ukoliko ste propustili sinoćna dešavanja, obavezno pogledajte celu emisiju klikom na video ispod.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: J. Jović