Ovo se nikada nije desilo u „Zvezdama Granda“, žiri zabezeknut zbog odluke Saše Popovića

ipiccy image 2023 04 01T194334.777

Svoju sreću za prolazak u četvrti krug okušali su i Filip Angov iz Marijinog tima kome je na crtu u duelu stala Milijeva kandidatkinja Sara Simeunović.

Očekivano ili ne ovaj duel završio se nerešeno, a oba kandidata dobila su po tri glasa.

ipiccy image 2023 04 01T194413.988

Led sa komentarisanjem probila je Viki Miljković koja smatra da se ovoga puta desio neki pad energije.

-Videla sam se da ste se oboje trudili, postojala je želja u vama ali nikako da to izađe. To je moj opšti utisak– zaključila je pevačica, a nakon nje svoj sud dao je i Đorđe David.

-Kada bih uporedio govor tela jednog i drugog kandidata i šta je izlazilo iz glra to je suprotna priča u potpunosti. U ovom lošem duelu ona je bolje pevala, bila je intonativno tačnija, a ti si imao fizičku razdraganost, ali i dosta falševa. Zato sam glas dao Sari, ali ona kada je videla da se ovde ništa ne dešava se povukla umesto da je napala. Nisi imala krvi, potpuno ste me stavili u rebus– objasnio je Đorđe koji misli da oboje zaslužuju šansu u baražu.

IMG 0599 1

Nakon rokerovog komentara došlo je do potpuno neočekivane situacije kojoj se apsolutno niko nije nadao.

-Znate šta, da vam kažem ja jednu stvar. Ja kao sudija imam pravo na svoje mišljenje i da napravim presedan, mislim da niste u pravu i ja oba kandidata puštam da idu u sledeći krug i to direktno! Nema baraža, oboje idu direktno! Tako je i nikako drugačije- rekao je Saša Popović, pojedini članovi žirija su ostali zabezeknuti i tražili Popovićevo objašnjenje.

Međutim sve je bila nameštaljka budući da se Sale našalio s obziuromd da je danas prvi april.

-Aprililili, zaboravili ste da je danas prvi april – kroz smeh je rekao Sale.

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 02032023 FOTO MUNJA ok 1

Nakon smeha, komentarisanja članova žirija se nastavilo, a većina mentora bila je istog stava.
Sneža ih je prva savetovala da daju i poslednji atom snage i da veruju u sebe s obzirom da su oboje dobili priliku da se bore u baražu.

-Nema tu šta da se komentariše– rekao je Popović budući da je uvideo da su svi članovi stručnog žirija istog stava.

IMG 0266

Ipak, na samom kraju reč su dobili mentori koji su maksimalnu podršku dali takmičarima i poželeli im sreću da u baražu budu što bolji.

-Filipe prošli krug si bio mnogo bolji, možda ti danas nije dan. Možda ti je vruće, svi smo prokuvali, ali možeš ti mnogo bolje. I pazi šta ćeš u baražu- savetovala je Marija svog kandidata, dok je Mili maldoj Sari poručio da se trgne što pre jer jedino tako može da briljira.

IMG 0285
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović