Login/Registracija

OVO SE NIKAD NIJE DESILO, žiri u ČUDU

U „Zvezdama Granda“ uvek možemo da očekujemo neočekivano kada je reč o žiriju. Ipak, nismo se nadali da to možemo da očekujemo i od takmičara. 

Kandidat iz Niša Selim Selimović je ove subote pripredio pravo iznenađenje, a sve zbog odabira pesama koje nisu tipične za takmičenje.  

On se u četvrfinalu našao u duelu sa Denisom Ahmetovićem iz Zagreba, a umesto standardnog i dobro poznatog repertoara, takmičar se predstavio bugarskom pesmom koja uopšte nije poznata.

– Ova numera se prvi put peva u „Zvezdama Granda“. Vidimo da je i žiri u čudu, gledaju se, trude se da prepoznaju o čemu se radi – konstatovao je Voja Nedeljković, a prvu reakciju i podršku pokazala je Jelena. 

Iako joj je numera potpuno strana, ritam i energija koju je Selim doneo naterao ju je da zaigra.  

Na kraju više nego maestralnog duela žiri je glasao u Selimovu korist, čime ga je plasirao direktno u polufinale. Njegov saborac dobio je samo 4 glasa, ali ikomplimente od Bosanca da je stlizovan kao prava zvezda, pa je u duhu modnog kritičara i nastavio. 

– Denis je fantastično je obučen, skupo i svedeno kako i priliči jednoj zvezdi, drugi je imao pantalone dva broja manje, ali dobro -rekao je Stojković.

Ana Bekuta smatra da je Denis večeras bio „tanak“, pa zamerila njegovoj mentorki Mariji Šerifović na odabiru pesama.

Da je Selim bio ubedljiviji smatra i Aleksadar Milić Mili, dok Jelena tvrdi da Denis ima neku magiju i da joj je od početka bio interesantan. 

– Ima lepu emociju, baš kao i Selim koji puca od energije, on je energetska bomba. Selim može da bude zvezda i ja bih ga pozvala na bilo koju moju proslavu da napravi šou – izjavila je diva. 

Đorđe David nije krio oduševljenje ovih duelom,ali je prednost dao Selimu. Međutim, imao je zamerku za njegov stajling, baš kao i Bosanac.

– Molim te nemoj više takve pantalone (prim. aut. dva broja manje) da nosiš. Izledaš kao meda koji je zgazio u hladan potok, pa mu se krzno smrznulo – poručio je Džorž, što je sve nasmejalo do suza.  

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić