Login/Registracija

Ovo NISU OČEKIVALI! Nakon maksimalnog broja glasova OBOJE OTIŠLI U BARAŽ

Žiri je bio na mukama i tokom duela Filipa Jovanovića i Slađe Zubčević, te im oboma dao po šest glasova, a nakon preglasavanja rezultat je ponovo bio izjednačen.

– Filipe kupio si me prvom pesmom. To je za mene bilo nešto neverovatno. Sašio si je maestralno- rekao je Đorđe David i zamolio Slađu da mu ne zameri.

Viki je istakla da je Slađa veoma duhovita i da joj pesma “Poludelo srce“ nije trebala- Nisi ti za tu pesmu. “Kiše“ od Snežane je bila odlična.

fa33d7d622cef11d6f34eb01f0249b63fc541b46

Snežani su i Filip i Slađa bili odlični, ali je objasnila da ipak prema kandidatkinji broj dva gaji simpatije- Ja njoj od početka ovde dajem glas na neviđeno. Ne zamerite mi. Naravno zbog izvođenja mojih pesama.

– Marija imaš kec u rukavu! Imaš punačku, vrcavu, bombu… Interesuje me zašto joj daješ ovako obične pesme za ovaj nivo takmičenja?- pitala je Jelena Karleuša, a onda se ubacio Mili.

– Slađo, ti fantastično pevaš i nebitno je šta si obukla. Ali uvukao ti se neki crv, postala si nesigurna.

Bosanac se svim kolegama zahvalio na komplimentima koje je dobio njegov kandidat Filip- Složio bih se sa svim komentarima. Ovde je udradila junakinja na junaka. Dva potpuno drugačija pevača, ali svako za sebe dobar. Filipe, tvoj baršunasti glas, stil…ti si predstavnik kulture u narodnoj muzici.

67f129156d06e6744ffdef72a222893ef8f5d5ea

– Mislim, ako ćemo iskreno, strašni pevači– počela je Marija, pa dodala – Ono što je Slađa pevala u prethodnim krugovima, ne znam da li je iko tako pevao. Ne znam šta će Saša odlučiti ali smatram da vam je oboma mesto u polufinalu.

– Ja sam odlučio već odavno da oboje idu u baraž. Šta je problem? Hoću da ih vidim opet. Tražimo zvezdu Granda. To je moja odluka i gotovo!- bio je jasan Saša Popović.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac