Login/Registracija

OVO NISMO OČEKIVALI: Zvezda Granda SE SKINULA NA PLAŽI I POKAZALA SAVRŠENO TELO (FOTO+VIDEO)

U Crnoj Gori trenutno boravi veliki broj turista koji uživaju u svim čarima ove zemlje, a letu u svom rodnom mestu posebno se raduje i Tamara Živković iz Kotora koja se u pauzama između nastupa baškari na plažama.

Ekipa našeg portala uhvatila je pevačicu kako se u besnoj mašini sama dovezla na jednu popularnu plažu gde je odlučila da provede dan.

Kao iskusan vozač Tamara se parkirala u blizini plaže i izašla iz automobila sa tamnim naočarima u sasvim opuštenom izdanju, teksas šortsu i beloj majici i uputila se da sebi pronađe savršeno mesto za predah.

Nakon što je obišla nekoliko ležaljki, pronašla je onu koja joj najbolje odgovara, a zatim uživala u suncu gledajući u svoj telefon.

Kada je sunce upeklo, odlučila je da skine šorts i uputi se ka moru kako bi se rashladila.

Svoje obline prošetala je u zanimljivom jednodelnom kupaćem sa otvorima koji je naglasio njeno izvajano telo.

Dok je hodala ka vodi, mnogi ljudi su se prepoznali i komentarisali kako je prirodna devojka koja ume da na fin način  pokaže svoju atraktivnost.

Veliku pažnji izazvala je i nakon izlaska iz vode kada su pristigli novi posetioci plaže, koji su se okretali za „Zvezdom Granda“, a ona je nastavila da uživa u svom danu.

Kako se baškarila, pogledajte u videu ispod.

……

Foto: Grand Online,
Autor: S. Čumić/I.Ankić/T.Bogavac