Login/Registracija

OVO NIKO NIJE VIDEO! Nermin Handžić preživljavao DRAMU u finalu: „Menjao sam boje, bio u NESVESTI“ (VIDEO)

Euforija nakon završetka „Zvezda Granda“ i dalje ne jenjava, a ono što se posebno prepričava jeste trenutak kada je Saša Popović saopštio odluku publike i proglasio pobednika 15. sezone.

Dve nedelje posle finala pobednik Nermin Handžić otkrio je manje poznate detalje iz finalne noći i otkrio šta je preživljavao u trenucima proglašenja. 


– Kad je Saša Popović proglasio pobednika,verujte mi da sam prvih par sekundi bio u besvesti. Meni su oči negde gore otišle, mrak pred očima, osećao sam da padam. Sve što sam posle osetio jeste da su me zgrabili, upalilo se neko svetlo i video sam ljude oko mene, to je sve čega se sećam. Ne znam ni kako sam ustao sa stolice, video sam kasnije snimak i naježio sam se od glave do pete – rekao je Nermin za Grand Online i istakao da ga je sama mentorka Viki Miljković dovela do trijumfa, na čemu će joj biti večno zahvalan. 

– Taške i ona su mi davali savete kroz čitavu sezonu i ponašali su se prema meni kao prema svom detetu. Ja ih danas poštujem i volim kao svoje roditelje. Prema svakom kandidatu su se tako ponašali, jer su pre svega, divni ljudi, a u ovom poslu i veliki profesionalci. Mislim da nikad neću moći da se zahvalim tim ljudima – istakao je pobednik, pa se osvrnuo na savete koje mu je tokom finala davala mentorka. 


Prenos takmičenja uživo i svaki naredni presek za glasanje bio je stresan za sve kandidate, a kako je odmicalo finale, Viki se zabrinula za svog pulena.  

– Nismo mogli da uzmemo vazduh, jer kako je prolazio svaki presek, odmah smo izlazili na scenu da pevamo. Ona je htela da makar malo vazduha uzmem, jer sam menjao boje, usta su mi se sušila. Mislila je da ću pasti – rekao je Nermin i za Grand Online otkrio u kom smeru će ići njegova karijera, ali i koju želju bi voleo da ispuni, što možete da pogledate u videu.

Foto: Z.K.Munja/Elena,
Autor: I. Ankić