Džidžo, šta pričaš to?! Bosketova naslednica otkrila nepoznate detalje iz Amerike: „Videla sam tatu u ćošku sa pet žena“

DZIDZA I BOSANAC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 2 ok

Dragana Stojkovića Bosanca publika poznaje kao dugogodišnjeg člana žirija u popularnom takmičenju „Zvezde Granda“, mada malo ko zna kakav je Boske u privatnom životu i u svoja četiri zida, a to je naravno otkrila njegova mezimica Džidža.

 -U njegovom žiriranju u „Zvezdama Granda“ postoji doza humora koju on ima, mada možda neko ne razume njegove šale. Meni je drago što nije previše strog iako sve zna. Kod kuće je jako sličan tome. Ali mama i ja mu ponekad kažemo „Nisi na Zvezdama Granda, kod kuće si“ (smeh) Ima taj momenat, uhvati ga ona zvezdoća- ispričala je Džidža.

Koliko ga narod voli i koliko je obožavan svedoče milionski pregledi i interesovanje za harmonikašem koje je sve veće i nakon mnogo godina rada.

On dovede publiku do jednog usijanja i šalju mu tu pozitivnu energiju, kao i nama koji smo tu sa njim- istakla je Stojkovićeva naslednice, koja nije mogla da se ne dotakne armije žena koje obožavaju njenog oca.

-Inače ja sam dobijala razne komentare za svog tatu. Kažu da je dobar frajer i jeste Bosanac je lep čovek. Meni je normalno da mu se i dan danas udvaraju, a tek da vidite šta je to u Americi. Pevam ja i dok imam blok vidim tatu tamo negde u nekom ćošku i pet žena oko njega. To stvarno jeste istina, žene ga obožavaju!- otkrila je Aleksandra.

-Šta pričaš ti Džidžo?!- dobacio je Boske kroz smeh u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

ipiccy image 2022 11 19T161721.189 2

Boske je ostao šokiran šta je Džidža otkrila te je nastavio sa šalom, samo kako on zna.

-Neće više ići Džidža sa mnom na turnerju, a neće ni Dunja– rekao je kroz smeh aludirajući na svoju suprugu.

BONUS VIDEO

Foto: Foto Nova,
Autor: J. Jović