Login/Registracija

Ovo je JELOVNIK Marije Šerifović zahvaljujući kome je drastično smršala!

Izgled pevačice Marije Šerifović već danima je glavna tema medija s obzirom da je zahvaljući posebnom režimu ishrane skinula čak 7 kilograma za manje od mesec dana.

Stil života koji vodi otežao joj je ceo proces mršavljenja, ali je konačno shvatila da je došlo krajnje vreme da promeni navike i stavi svoje telo u funkciju. Mnogi su se pitali kako se to sada pevačica hrani, a ona je odlučila da to i otkrije u svom novom vlogu.

-Za doručak jedem na primer palentu, koja je daleko lepša kada se sprema na puteru ali je ja sada jedem na vodi i uz nju konzumiram mladi sir koji ima malo masnoće i to bude lepo. Volim i ovsene pahuljice sa jabukom, kivijem, par badema, možete i suve šljive, strava je. Nekada zdrav hleb koji ne jedem često ali je jako ukusno, uz ćureća prsa, salatu i paradajz, ili domaća pileća pašteta i sirni namaz- rekla je ona.

Kada je reč o drugom obroku, tačnije ručku, tu je bilo najviše poteškoća s obzirom da je ona neko ko ne voli kuvana jela.

Ako volite kuvano spašeni ste, ne volim ni grašak, ni boraniju ni paprike koje teško varim, i onda sam ja osuđena na jednom nedeljno biftek, ribu ili neku piletina sa susamom. Ne jedem lososa, svinjske krmenadle, znači mora i o tome da se vodi računa. Piletina je uvek dobar izbor za ručak– dodala je ona.

Užina joj se uglavnom sastoji od voća, jogurta ili kiselog mleka sa čija semenom, dok su za večeru rezervisane lako svarljive namirnice.

-Tuna salata, razne salate, jogurt i tako dalje. Ali nemojte da vas ovo zavara, važne su i količine hrane koje unosite. Takođe, važno je da pre nego što krenete da se hranite drugačije uradite i krvnu sliku i tako dalje– objašnjava pevačica.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: T. Bogavac