Login/Registracija

OVDE ŽIVI NERMIN HANDŽIĆ: Jedan detalj iz porodičnog doma PREDVIDEO POBEDU u ZVEZDAMA GRANDA (VIDEO)

„Dobrodošli u Tešanj, dobrodošli u Nerminov dom“, upravo ovom rečenicom Grandovu ekipu dočekao je Hasan Handžić, otac ovogodišnjeg pobednika „Zvezda Granda“ Nermina Handžića. 

Prelepa kuća i dvorište prepuno zelenila i cveća prava je oaza spokoja velike porodice Handžić koja je širokih ruku, uz bogato iće i piće dočekala našu ekipu. 


– Gosti se tako dočekuju u Bosni, poslužite se – poručili su Nerminovi roditelji koji su zbog naše posete osim pečenja, pripremili razne slatke đakonije i tortu sa simboličnim natpisom „Zvezde Granda“.

Pri ulasku u dom odmah smo primetili zid koji krase brojna priznanja kako Nerminova, tako i njegovog tate, ali i braće. Međutim, ono što malo ko zna jeste da pobednik ima brata blizanca Belmina sa kojim ima posebnu vezu. 

– Nermin je pet minuta mlađi od svog blizanca – otkrio je njegov tata i dodao da su od malena vezani, ali drugačiji, dok mama dodaje da je Nermin bio nestašan dečak, te je danas ponosna u kakvog je momka izrastao. 


– Nermin je jako dobar brat, od malena smo se dobro slagali, mada nekad smo se znali sporečkati, kao i svaka braća, ali uvek to izgladimo. Sad se retko svađamo, ali ranije je bilo oko cura, verovatno imamo isti ukus – našalio se Belmin, dok je Nermin dodao da bratu nikad ne bi oteo devojku.

Svi članovi porodice tvrde da je njihov mezimac po prirodi veseo dečak i da po ceo dan samo peva, a u prilog tome svedoče i brojna priznanja kojih, kako kaže njegov tata, ima da popune zidove cele kuće. Ipak, jedan detalj, tačnije jedna uspomena s Grandove scene donela mu je pobedu u najgledanijem talent šouu. 


Fotografija sa legendarnim Šabanom Šaulićem zauzima posebno mesto u dnevnom boravku, gde upravo Nermin i najviše voli da provodi slobodno vreme.

– Bio je neki isečak u nekim novina da je pevao sa Šabanom i po tome je prepoznatljiv, pa smo rešili da uramimo taj isečak. Upravo naslov iz tih novina“Zvezde je rođena“ mu je predvideo pobedu – istakla je ponosno mama, dok je Nermin dodao da mu je ta uspomena i najviše pomogla u muzičkoj karijeri. 

Iako se i njegov brat blizanac stidljivo bavi pevanjem, Nerminovim putem za sad neće krenuti. Tvrdi da je pred njim fudbalska karijera, a o povezanosti sa bratom blizancem najbolje govori situacija iz finala. 

– Kad je bio svaki presek glasova, mislim da sam mnogo toga osetio kao što je i on. Baš mi je bilo teško, baš me stezalo. Bavim se sportom i nikad nisam imao problema, ali tad je baš bilo teško, morao sam da sednem – objasnio je njihovu povezanost Belmin, dok njihova majka i dalje ne može da veruje da je baš njen mezimac poneo titulu najboljeg u ovoj sezoni.


Tokom finala lila je suze radosnice, a ništa drugačije nije ni danas. 

– Ne možeš da dođeš k sebi, treba ti vremena da prihvatiš da je tvoje dete pobednik Zvezda Granda – istakla je ponosno majka. 

Kako izgleda Nerminov dom i kako su o njemu govorili članovi velike porodice, pogledajte u videu. 

Foto: Elena Srdić,
Autor: I. Ankić/T.Bogavac