Login/Registracija

OVDE ŽIVI ALDIN AVDIJAJ: Dnevni boravak bez previše detalja, a u vrtu BAZEN (VIDEO)

Ovogodišnji učesnik „Zvezda Granda“ Aldin Avdijaj otvorio je vrata svog doma u Podgorici u kom živi sa suprugom Rabijom, ćerkom Rijaldom i sinom Rejanom. 


Kao pravi domaćin, ekipu našeg portala sproveo je kroz skoro svaki ugao kuće i otkrio nam da je još uvek u fazi renoviranja, ali da je uređenje enterijera priveo kraju.

– Supruga i ja smo hteli klasiku u dnevnoj sobi, da nema previše detalja. Kao što možete da vidite, imam samo dve fotografije. Mada, priznajem da sam kuhinju osmislio sam i sve što sam želeo sam i dobio- objašnjava Aldin i nastavlja: – Ovde se zaista osećam prijatno, a omiljeno mesto mi je dnevni boravak, tu ja stavim noge na sto (smeh) i opuštam se kad ne radim, punim baterije.

Kako je završio za kuvara, nije ni čudo što većinu slobodnog vremena voli da provede baš u kuhinji, u šta smo se i uverili, budući da je domaćinski dočekao i našu ekipu. 

– Tokom korone sam stalno spremao neke specijalitete zajedno sa bratom, mada je sad za kuhinju uglavnom zadužena žena. Evo i sad za vas sam spremio roštilj, čak sat vremena sam ga pekao (smeh) – kaže takmičar, dok se njegova supruga nadovezuje i potvrđuje da se Aldin u njoj odlično snalazi. Iako mu često „prepusti varjaču“, Rabija priznaje da je teško biti njegova žena i da joj je najteže kada je zbog svirki odsutan danima, a nekad i nedeljama. 

– Teško je, ali znala sam šta me čeka. Najteže je kad sam sama sa decom i kada im nedostaje – ističe Rabija, a Aldin dodaje: – Al’ kad dođu parice sve se zaboravi (smeh)!


Imali smo priliku da zavirimo u njegov omiljeni kutak, dvorište koje će ovog leta preurediti u pravi mali raj. 

– Zasadili smo dve palme, pravimo i maslinjak, zasadili smo i šljive za rakiju, a planiram i manji montažni bazen, da imam gde da okupim prijatelje i vas da ugostim sledeći put – ponosno kaže Aldin. 

Kako izgleda dom porodice Avdijaj i kako su nas ugostili, pogledajte u videu ispod. 

Autor: I. Ankić/T.Bogavac