Otkriveno kako se zabavlja Nermin Handžić, ne biste ni pomislili šta radi (VIDEO)

Pobednik prošle sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Nermin Handžić neprestano osvaja simpatije kako pevanjem tako i svojom neposrednošću.

Mladi pevač koristi slobodno vreme da uživa u dobroj zabavi, a tako je sada tokom boravka u Istanbulu iskoristio priliku da poseti veliki zabavni park i da se dobro provede.

NERMIN HANDZIC ZG FOTO MUNJA 23 1

Nermin se u grad naBosforu uputio sa svojom mentorkom iz takmičenja Viki Miljković i njenom porodicom, pevačicinim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i njihovim sinom Andrejem, a ludu vožnju u luna parku zabeležila je upravo Viki.

NERMIN HANDZIC ZG FOTO MUNJA 14 2

Nermin je inače veoma blizak sa porodicom Viki Miljković koji su ga prihvatili kao svoje drugo dete, zbog čega je jako ponosan.

nermin handzic ok foto munja 2

-Za razliku od svojih kolega, imam veliku sreću što su me Violeta i Taške posle takmičenja prihvatili kao svoje drugo dete i ne odvajaju me od Andreja. Živim sa njima u Beogradu. Svaki savet koji mi daju, prihvatim od srca i stvarno se trudim da ih poslušam jer je u ovom poslu teško da se ispliva. Potpuno im verujem – ispričao je ranije mladi Nermin.

BONUS VIDEO: Nermin Handžić – Pusti me već jednom – Live

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić