Login/Registracija

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA ZVEZDA GRANDA: Iz PRIKRAJKA se sve dešava

Bez voditelja Sanje Kužet i Voje Nedeljković gotovo da ne bismo mogli da zamislimo subotu veče i „Zvezde Granda“, budući da su gotovo čitavu deceniju zaštitni znak ovog popularnog takmičenja.

Međutim, malo ko zna da je, osim neverovatnih voditeljskih sposobnosti, čuveni par potkovan i odličnim muzičkim, pa čak i mentorskim znanjem, što je šokiralo mnoge ovogodišnje takmičare i ljubitelje popularnog šoua u emisiji „Zvezde Granda Specijal“. 

Naime, Voja je, koristeći se stručnim muzičkim terminima, u emisiji objašnjavao greške u pevanju ovogodišnjeg finaliste Bojana Pavlovića, pulena Dragana Stojkovića Bosanca, što je iznenadilo mnoge gledaoce, a i same takmičare. 

– Kako se Voja razume u muziku i termine! Mogao bi i on da zauzme ulogu mentora – rekao je iznenađeno Muharem Hadrović, ovogodišnji finalista koji je sa Pavlovićem sedeo u emisiji i time podstakao voditelja da prizna kako stoje stvari u takmičenju i šta se dešava iza kulisa. 

– Druže, ako sam ti se nečim zamerio ti mi kaži?! Ja i jesam mentor ali ljudi to ne znaju – odgovorio je Voja, a Muharem zbunjeno dodao: Ti si onaj čovek iz senke? Aha, to je javna tajna!

– Stvarno ne mogu da verujem! Šta misliš zašto sam ja ovde osam godina, tj Sanja i ja? Pa mi iz prikrajka pričamo i mentorišemo – objasnio je voditelj, na šta se nadovezala Sanja i objasnila kako oboje „vrše pritisak“ na članove žirija. 

 – Ne znaš koje je to lobiranje i koje su ovde igre – kroz osmeh je rekla Sanja. 

Foto: Z.K.Munja/L. Cvetković,
Autor: I. Ankić