Login/Registracija

ORIO SE STUDIO! Bekuta VIKALA na sav glas, Đorđe joj poručio: “Šta si navalila KO SMRT NA BABU“

Mlada Ivona Damjanović (18) iz Sombora, koju je publika upoznala još u takmičenju “Neki novi klinci“ večeras je stala na veliku scenu i našla se u duelu sa iskusnim Mirsadom Mustafoskim (30) iz Beča.

Ivona, iz tima Aleksandra Milića Milija pevala je pesme “Zlatni dan“ Bisere Veletanlić i “Od Splita do Beograda“ od Viktorije, dok je Bekutin Mirsad odabrao numere “Sunce brže zađi“ od Džeja i “Da ili ne“ grupe Monkey&Snake.

Duel se završio sjajnim rezultatom i to sa šest osvojenih glasova u korist oba kandidata, mada su neki to želeli da ospore.

ba2734ed89e93121bccb03c62864e71943e2ae70

– Saša, Sanja je uveliko izašla na scenu kada su pristigli i ostali glasovi- bila je izrevoltirana Bekuta, jer je na samom kraju nastupa rezultat bio 6:4 u korist njenog kandidata, a zatim su Bosanac i David dali glas i Ivoni i time izjednačili.

Marija Šerifović, kao predsednik žirija rekla je da je sve bilo u tajmingu, a Sanja Kužet demantovala je Bekutu da je već najavila kandidate.

Ipak, zbog izjednačenog rezultata, žiri je morao da preglasa i odluči se za jednog- Ma nije fer– vikala je Ana na sav glas, a Popović joj je odgovrio- Ma ne možeš ti biti u pravu kad njih šestoro kaže suprotno.

05eb6a7dd20ee28314dcc858946561896547389a

-Ana bolje ćuti na kraju neće da daju tvom kandidatu glas- rekao je Mili.

Nakon preglasavanja, žiri je odlučio da Mirsada pošalje direktno dalje, dok će Ivona svoju šansu dobiti u baražu- Pa morao sam da mu dam glas kad je navalila na mene ko smrt na babu– rekao je Đorđe za Bekutu.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac