Login/Registracija

OP, OP: Tokom takmičenja VEŠTO KRILA svoje obline, a sada POKAZALA ČIME RASPOLAŽE (FOTO)

Finalistkinja, Tamara Živković, od prvog pojavljivanja igrala je na kartu svog najmoćnijeg oružja- glasa kojim je iz kruga u krug oduševljavala publiku i žiri.

Tokom celog takmičenja trudila se da na sceni uvek bude zapažena, međutim u finalnoj noći je svima zagolicala maštu neverovatnim vokalno- vizuelnim performansom prilikom koga je nosila i neverovatan kostim.

Tamara se trenutno nalazi u rodnoj Crnoj Gori, odakle je podelila i nekoliko fotografija na kojima je pozirala na plaži i pokazala svoju formu, za koju je dobila pregršt komplimenata.

„Lepota“, „Dominiraš“ i „Afrodita“ samo su neki od pozitivnih komentara, među kojima se našao i popularni takmičar Aleksandar Simić koji važi za velikog šaljivdžiju i pitao je: „Gdje se kupaš“, na šta je dobio neočekivanu ispravku kako se kaže „Đe“ što je nasmejalo mnoge.

Podsećamo, Tamara je u završnivi takmičenja ispala u prvom preseku što je nije obeshrabrilo, jer priznaje da je to i očekivala.

– Cilj mi je bio da dođem do finala i to je za mene bila pobeda. Znala sam da ću ispasti u prvom preseku ali sam ponosna što sam došla do ovde, ipak je ovo moj prvi put u “Zvezdama Granda“– otkrila je ona nedavno u “Grand magazinu“.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / Instagram,
Autor: S. Čumić