Login/Registracija

ONE OVAKO ODRŽAVAJU TOP FORMU Evo kako naše zvezde vežbaju u karantinu

Mnoge naše pevačice navikle su da redovno idu u teretanu i da tako održavaju top formu. A kako su zatvoreni svi sportski centri, uključujući i teretane naše zvezde dosetile su se kako da treniraju i u karantinu i na taj način održe vitku liniju.

Jedna od njih je Hana Mašić koja ne očajava usled pandemije, već sa drugaricom naporno vežba u svom stanu. Sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je video na kom radi vežbe za zadnjicu. 

……

– Ko hoće nađe način! Kada nema teretane dobro je i dvorište, par rekvizita, jaka volja i naravno trener – poručila je Kaća Živković i uz to pozvala ljude da budu odgovorni i da ostanu kod kuće, a nedavno je uputila još jednu sjajnu poruku koju možete da pročitate OVDE! 

……

Od vežbanja ne odustaje ni pevačica Tamara Dragić. Nedavno je za naš portal pokazala set vežbi koje radi sa trenerom i poručila da ih može svako odraditi i u kućnoj varijatni, što možete da pogledate OVDE!

……

– Niko ne može da vam zabrani da veđbate!  Ako se ulenjimo u ovom periodu, jedući svo ono brašno i šećer koje je ponestalo u prodavnicama, bićemo kao tenkovi i to baš pred leto. Nećemo to nikako! Ja ću ovako svaki dan. Nemojte da vas mrzi – poručila je Mia Borisavljević i istakla da vežbanjem možemo da se borimo protiv stresa, ali i pandemije.

……

Mala od skandala nije ljubitelj napornih treninga, ali svoju vitku liniju održava redukovanom ishranom, ali i plesom u kućnom izdanju.  Nedavno je najavila novu pesmu, a sada je uz istu zaplesala na svojoj terasi. 

……

Njen primer sledi i Tea Tairović. Priznaje da se malo ulenjila i da ne vežba u karantinu, ali zato svako veče svoje pratioce obraduje seksi plesom. 

……

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić