Login/Registracija

Oglasila se Zorana: “Isak je ZVEZDA, ali ja Miliju NIKAD NE BIH OKRENULA LEĐA“

Iako nije stigla do finala takmičenja “Zvezde Granda“ sedamnaestogodišnja Zorana Mićanović ipak je dobila pesmu od svog mentora Aleksandra Milića Milija, koji je od samog starta verovao u nju i njen uspeh.

I nije za džabe verovao, jer je sa pesmom “Sikter“ postala mega popularna, a u znak zahvalnosti što je od nje napravio zvezdu, Zorana je ostala verna Miliju i sve odluke vezane za njenu karijeru prepušta njemu.


Ja sam tom čoveku mnogo zahvalna, i drago mi je jer imamo jako lep drugarski odnos prvenstveno. I ova druga pesma lepo prolazi, ne mora da bude hit kao “Sikter“ ali videćemo. Svakako radimo još pesama i ostajem da sarađujem samo sa Milijem– rekla je Zorana.

Za razliku od nje, poslednjih dana priča se kako je Milićev nekadašnji pulen Isak Šabanović kompozitoru okrenuo leđa i opredelio se za druge autore sa kojima sarađuje.


Ovaj Isakov potez mnogi su osudili iz razloga što je i za njegov uspeh takođe zaslužen pomenuti producent, a evo šta Zorana misli o tome.


– Ja nikada Miliju nisam okrenula leđa niti bih. Zašto bih kad je sve super? Videla sam to za Isaka, ali dečko je možda našao bolju priču za sebe, nismo svi isti, svakome drugačije odgovra. Isak ima dobro ime i uspeo je da napravi nešto od sebe za razliku od takmičara iz te sezone, tako da ćemo tek videti gde će ko biti. E sad, da li će biti uspešniji on ili ću ja, to se nikad ne zna i ne treba sada da se priča o tome, polako, videćemo– zaključila je Zorana.

BONUS VIDEO

Autor: T. Bogavac