Login/Registracija

Od novogodišnjeg HONORARA zvezdi “Granda“ ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI (VIDEO)

Kada su ušli u takmičenje “Zvezde Granda“ ni sanjali nisu da će se samo dve godine kasnije naći na snimanju novogodišnjeg programa kao popularni pevači i zvezde u usponu.

Doček Nove godine i reprizu, Nemanja Petrović i Muharem Hadrović uveliko su zakazali, i već razmišljaju na šta će potrošiti zarađeni honorar, te su sa ekipom našeg portala podelili svoje ideje.


Kupiću auto, pošto sam udario krme ovim prošlim (smeh)– kaže Muharem neskromno, a Nemanja se nadovezuje- Ja ću biti malo “skromniji“ i uzeću sat Rolex (smeh). Mislim vidite šta on kaže, moram i ja da uzmem nešto iste vrednosti. Valjda neće kupiti auto ispod 20 hiljada evra (smeh)- rekao je Crnogorac.


Iako su se tokom takmičenja obojica profilisali kao pop pevači, ne kriju da dobar provod za najluđu neće neće biti moguć bez narodnjaka.

– Kod mene će svakako biti više narodnjački repertoar- objasnio je Muharem, dok je Nemanja dodao da je kod njega sličn situacija, po pohvalio kolegu- Slušao sam ga kako je pevao jednu narodnu pesmu u jednoj emisiju toliko je iskidao da nisam mogao da verujem.

Nakon finala, ovi momci snimili su svoje prve pesme u karijeri koje su sjajno prošle kod publike, a nove na kojima se uveliko radi, ugledaće svetlost dana vrlo brzo.


– Imam novu pesmu koju izbacujem krajem januara, početkom februara. Sada se malo radi, pa ću se posvetiti tome– otkriva Nemanja, za kojim se odmah pohvalio i Muharem.

– Ja sam završio pesmu takođe, čak i spot, i evo da otkijem da sam sve radio kod Aleksandra Sofronijevića– rekao je Hadrović za Grand.Online.

A kada se završe poslovne obaveze, valja malo i odmoriti, te će pevači provesti kvalitetno zimski odmor, svako na svoj način.


I dok će Nemanja uživati u rodnoj Crnoj Gori sa suprugom i ćerkom, Muharemov izbor pao je na Jahorinu, na kojoj će mu se pridružiti potencijalna devojka.

– Neće se još čuti svadbena zvona ali ima nešto, vrti se– misteriozan je ostao Hadrović.

Ceo intervju sa finalistima, pogledajte u videu ispod:

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac