Login/Registracija

Od njih četvoro se OPRAŠTAMO a evo kome želimo dobrodošlicu U ČETVRTI KRUG! (FOTO)

Večeras ste gledali prvu emisiju trećeg kruga emisije ,,Zvezde Granda“ a kroz osam duela predstavilo nam se 16 kandidata!

Iz kruga u krug borba postaje sve napetija, ali sudeći po komentarima žirija od večeras, ono što su čuli nije za preteranu pohvalu, niti ima primetnih napredaka.

Od 16 kandidata, njih 12 je prošlo dalje u četvrti krug takmičenja, ali smo imali samo dva takmičara koja su prošla direktno, i to dve dame, dok su svi ostali prošli iz baraža.

Prva kandidatkinja koja je prošla dalje sa svih 5 glasova jeste Andrijana Stojanović Cica čija je mentorka bila Jelena Karleuša, dok je druga kandidatkinja sa istim osvojenim brojem glasova bila Tamara Selimović čija je mentorka bila Marija Šerifović.

Četrti duel po redu koji se održao večeras bio je totalno neuspešan jer su oba kandidata ispala odmah. U pitanju su Nikola Đokić čiji je mentor bio Đorđe David i Tamara Pešić koja je bila pod mentorstvom Marije Šerifović. Njima dvoma dodeljen je po jedan glas i to od Ane Bekute, te smo se od ova dva mlada talenta oprostili u ovoj sezoni.


Ostali kandidati koji su se plasirali u četvrti krug iz baraža su: 

Dušica Tričković (Ana Bekuta)

Nikola Pteraćković (Dragan Stojković Bosanac)

Boban Lazić (Đorđe David)

Daniel Vasić (Viki Miljković)

Filip Jančić (Slađa Alegro)

Marina Radosavljević Maky (Saša Matić)

Strahinja Živanović (Darko Lazić)

Jovana Milenković (Ana Bekuta)

Oliver Mijanović (Viki Miljković)

Anđela Tasić (Jelena Karleuša).

Ostali kandidati koji su prošli u baraž a zatim iz istog ispali jesu Sofija Đekić čiji je mentor bila Jelena i Lidija Čakarević koju je vodio Dragan Stojković Bosanac.

Svim kandidatima koji su prošli čestitamo a ostalima poručujemo da ne odustaju od svojih snova i prijave se ponovo!

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac