Login/Registracija

Od AUTSAJDERA DO ZVEZDE: “Samo si ti PREŽIVEO i postao MOJ FAVORIT“ poručila JK

Veličanstveno otvaranje četvrtfinala večeras su nam priredili Aleksandar Popović iz tima Saleta Tropika i Valentina Kuzmanović iz tima Marije Šerifović.

Odlično pripremljeni, samouvereno su izašli na scenu i oduševili žiri, a šest velikih glasova otišlo je u korist mlade Kruševljanke dok je Sale osvojio četiri glasa.

Iako mu je promakao direktan prolazak u polufinale, žiri je za Sašu Popovića imao samo reči hvale-Ti si od jednog autsajdera, buckastog, simpatičnog momka, postao moj favorit u ovom takmičenju od muškaraca– rekla je JK.

– Valentina iz kruga u krug sve bolja i bolja i stvarno mislim da možeš da budeš zvezda. Saša, tebe je koštala prva pesma ali gledajući tvoj početak i ovo sad, fenomenalan napredak– bio je komentar Viki Miljković.

Iako je Jeleni Valentina bila savršena po svakom parametru, desilo se jedno veliko “ali“- Sva tvoja energija i harizma do mene ne dopiru– bila je jasna Jelena, a ostali članovi žirija složili su se sa tim da je Valentina bila besprekorna.

– Ja bih se složio sa Jelenom i Đorđem: Porasla deca, naučila. Bravo i jednom i drugom– dodao je Bosanac.

Zbog Popovićevog stajlinga kompletan žiri uporedio ga je sa njegovim mentorom Saletom Tropikom, a Bekuti su toliko zaličili da je pomislila da je šala- U prvom momentu bio si mi isti svoj mentor. Sapleo si se na prvoj pesmi ali dobro. Nisi ni prvi ni poslednji.

Kiks kandidata Saše Popovića, njegov mentor nije želeo preterano da komentariše ali mu se zahvalio na saradnji- Hvala ti što si obelio obraz našeg višemesečnog druženja– bile su reči Saleta Tropika a onda mu se obratio i žiri.

– Preživeo si Sale, jedino ti od svih gostujućih mentora si dogurao do ovde.

Mariji je za vreme Valentininog nastupa bilo podosta loše ali je pregurala svu nervozu- Kad sam ja preživela njeno “Romale romali“ sve ću!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac