„Nisam imala izbora“ Beloruskinja otkrila kao je dospela u „Zvezde Granda“ i zbog čega još uvek nema posao (VIDEO)

KSENIYA TANU 30 GOD. GOMELJA BELORUSIJA 1

Da „Zvezde Granda“ popularnošću polako prevazilaze okvire naših granica, ali i susednih država, te da su iz godine u godinu sve gledanije dokazuje i činjenica da se ove godine u muzičkom takmičenju pored kandidata iz okolnih zemalja takmiči i lepa dama iz Belorusije Ksenija Tanu kojoj će mentorka Marija Šerifović u nastavku takmičenja pomoći da se što bolje plasira i pokaže svetu raskošni talenat.

Na početku razgovora za naš portal takmičarka je otkrila kako je saznala za „Zvezde Granda“ iako priznaje da ranije nije pratila ovaj šou.

Nisam pratila ranije ovaj šou, imam dvoje dece i već neko vreme sam muziku i takmičenja ostvila po strani. Kada sam se doselila u Crnu Goru pitala sam gde mogu da pevam, a onda sam saznala za ovaj šou i poželela da budem deo njega – objasnila je talenotvana Beloruskinja i otkrila da se na naše prostore doselila zbog ljubavi jer joj je suprug Crnogorac.

Moj suprug je iz Crne Gore, a ovde živim tek šest meseci. Razumem prilično vaš jezik, ali ga ne govorim – rekla je Ksenija.

MARIJA SERIFOVIC OK FOTO MUNJA 14 1

Kandidatinja je za svog mentora izabrala Mariju Šerifović, a na sceni je pevala njenu evrovizijsku pesmu „Molitva“, a sada objasnila zbog čega je baš ovu pesmu izabrala.

To je prva pesma koju sam čula na srpskom jeziku i koju razumem. Pesma je veoma teška i ja sam bila veoma uplašena dok sam je izvodila. Ne dopada mi se kada ljudi biraju pesme od članova žirija, ali ja zapravo nisam imala izbora – objasnila je Ksenija i dodala:

Sa druge strane i suprug mi je rekao da bih mogla da pokušam sa ovom pesmom, a ja sam se složila.

KSENIYA TANU 30 GOD. GOMELJA BELORUSIJA 16

Ksenija ističe da joj je tokom takmičenja upravo suprug najveća podrška i vetar u leđa.

Suprug mi je velika podrška. On zna da je muzika moj život, počela sam da pevam sa pet godina, učestvovala sam na takmičenjima ranije, ali kada sam osnovala porodicu zapostavila sam pevanje. Sada se osećam spremnom. Pišem tekstove i muziku i nema razloga da to sve završi u smeću. Želim da budem pevačica – otkrila je kandidatkinja.

Ksenija je trenutno nezaposlena, a za to ima dobar razlog.

Trenutno sam nezaposlena, imam dvoje dece, a beba ima samo šest meseci – objasnila je takmičarka.

Šta nam je još Ksenija otkrila tokom razgovora možete poslušati u VIDEU ISPOD:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: T.Bogavac/I.Grk