Nije ih štedela: “DŽABE VAM SVE NIKADA NEĆETE BITI ZVEZDE!“

Iz tima Ane Bekute večeras nam se predstavila Lidija Savić (18) iz Mladenovca, a pored nje našla se devojka iz tima Aleksandra Milića Milija, Ivona Damjanović (18) iz Sombora.

Pesme “Slike mog života“ Verice Šerifović i “Senke“ Aleksandre Prijović bile su izbor Lidije Savić, dok je Ivona izabrala pesme “Zaboravi“ Tropiko benda i “Ništa tvoje“ Ilme Karahmet.

Pet glasova stiglo je u korist Lidije Savić, dok je Ivona dobila tri glasa, i o njenoj sudbini će kao i uvek odlučiti Saša Popović.

Tri glasa za ovu devojku da damo do znanja da ima potencijal a ti Saša odlučuješ, dok je Lidija bila presavršena– bio je prvi komentar Snežane Đurišić.

5a7f9ae59beced9b68d91af8e2b8090226b87bd2

– Mislim da je Ivona jako muzikalna, ima par dobrih elemenata ali dosta nesigurnosti je tu. Što se tiče Lidije, prva esma odlična, druga pesme veze s vezom nema. Sve pevaš u dvojci a oćeš d abudeš moderna– rekao je Bosanac.

Bekuta je rekla da je ponosna na Lidiju, ali objasnila da je druga pesma bila kandidatkinjin izbor- Pustila sam je, baš je želela. Ali ima smisla ovo što Bosanac kaže, ali ću te spremiti za takvu rumbu da ga uverim da ti to možeš da pevaš.

Iako je celokupan žiri bio oduševljen Lidijinom izvedbom pesme Verice Šerifović, Mili se nije složio- Mislim da je mogla više, ali kad sam video d aje Marija dala glas onda rekoh sigurno je dobro. To je samo zato što imam previsoko mišeljenje o Verici.

– Evo ja ću vrlo prosto. Ivana znaš da pevaš ali imaš čudnu boju glasa i pretežak program za tebe. Lidija Veričinu pesmu si lepo pevala ali mora lepše i pitkije– rekla je Marija Šerifović.

f0599b4a1ddfe27c53d993885c3e60ebd1647e88

Đorđe je takođe rekao da je Lidija neosporno dobar pevač ali joj zamerio sledeće stvari- Tvoji pokreti su klasična kafana. Tezgaroški pokreti, korak levo i desno. Boja i pokreti Pink Pantera. Sa druge strane druga devojka lošije peva ali ima nešto i uz sve falševe nekako sam joj poverovao da ima veću želju od tebe.

Kako Jelena nije dala nijedan glas, obrazložila je svoje stavove- Lidija jako lepo pevaš, jako si talentovana. I džabe. Ivona isto, čuje se da radiš na sebi i školuješ glas, ali takođe džabe. Nijedna ni druga nikada nećete biti zvezde i zato nisam dala glas.

– Lidija nema šta, ti ideš dalje, a tebi Ivona fali jedna godina. Tako da dođi sledeće sezone- odlučio je Saša Popović.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac