Login/Registracija

Nermin PRIZNAO da mu nije bilo svejedno zbog NJE, Voja ga prekinuo: „PA TI IMAŠ DEVOJKU!“

Publika je Nermina Handžića upoznala još kao dečaka u takmičenju „Neki novi klinci“ gde je napravio svoje prve pevačke korake, nakon čega je sačekao svojih peta minuta i sada briljirao u „Zvezdama Granda“.

Sa samo deset godina, imao je čast da zapeva rame uz rame sa Šabanom Šaulićem.

– Sada sam u Zvezdama Granda otpevao pesmu „Golubica“ koju sam pre osam godina pevao zajedno sa Šabanom- istakao je u „Zvezde Granda Specijalu“.

Prethodne subote Grandovu scenu delio je sa Andrijanom Petrušovskom iz tima Đorđa Davida koja se pojavila sa velikim krilima, scenskim nastupom i potpuno drugačijim repertoarom od njegovog. Ipak, to Handžića nije uspelo da poremeti da se pokaže u najboljem svetlu.

– Mene retko kada može nešto da dekoncentriše, naprotiv mi kada imamo nekog dulistu ko je jak, nekako dobijemo neku snagu da budemo još bolji. Da bude još bolja borba- tvrdi Nermin.

Voditeljka Sanja Kužet konstatovala je da mu sigurnije nije bilo lako budući da je imao prilično jakog protivkandidata.

– Dobro, da, nije svejedno (smeh)- rekao je Nermin, a Voja Nedeljkoviće je odmah dobacio – Pa ti imaš devojku, pa te baš briga!

Iako ne krije da je u svom rodnom Tešnju već bio popularan, priznaje da mu je takmičenje „Zvezde Granda“ donelo slavu o kakvoj nije i sanjao.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović