Login/Registracija

NEPRAVDA u “Zvezdama Granda“? “NERVIRAM SE“, priznala Marija Šerifović

Pevačica Marija Šerifović uveliko priprema članove svog tima za borbu u šestom krugu takmičenja “Zvezde Granda“.

Verovali ili ne, još samo četiri kruga dele nas do velikog finala najavljenog za kraj juna meseca, a u kome je Marija, tokom prethodnih godina, navikla da skoro uvek ima najveći broj kandidata.

Ali, ove sezone situacija je nešto drugačija u njenom timu, što je ona i priznala u svom novom vlogu.

– Nikada manje kandidata nisam imala. Ni u šestom krugu a Boga mi ni na samom početku. Vi koji pratite “Zvezde Granda“ znate da sam u prve dve mentorske sezone imala najviše kandidata– rekla je Šerifovićeva.

Nije sigurna da li je manjak kandidata u njenom timu posledica onih manje kvalitetnih koji su se prijavili ove godine te joj nije lako bilo da pristisne taster “da“, ali joj svakako lakše pada s obzirom na prve tri sezone kada je mnogo radila.

– Jeste mi manje naporno, međutim, podjednako se nerviram i dajem, bez obzira na broj kandidata koji imam. Taj žar je i dalje isti kod mene- objasnila je.

Ono što je ovih dana najviše usrećuje jeste što su u takmičenje vraćeni stari kandidati, i to Mustafa Mehić i Željko Vukčević, koji su po njenom mišljenju, nepravedno ispali prošle godine.

– Malkice imam problem sa tim, i odmah se ograđujem, možda se i vama učinilo da ja forsiram svoje kandidate kada Saša odlučuje ko ide dalje u baražu, dakle pošto poto prolaženje kandidata da bi bili u polufinalu ili finalu. Ali ja zaista nemam problem sa tim da u finalu imam jednog ili dva kandidata i to je to-obrazložila je.

Ceo vlog pogledajte u videu ispod:

Foto: Printscreen,
Autor: T. Bogavac