Login/Registracija

NEOTKRIVENI DETALJI SA SNIMANJA: Popović otkrio KOLIKO PLAĆA VIKI, a Ceca KO ĆE BITI U FINALU

Snimanja novih emisija „Zvezda Granda“ su u toku, a kako se bližimo finalu tenzija među članovima žirija raste.

Njihovi sukobi i svađe iz subote u subotu izazivaju veliku pažnju javnosti, a u poslednjem vlogu Marije Šerifović imali smo prilike da saznamo zanimljive detalje.


Naime, jedno od snimanja palo je na dan marijine slave, kada je i počastila svoje kolege, ali Viki je kasnila na ovu gozbu, zbog čega je bocnuo Saša Popović kako ne poštuje Maru.

– Morala sam da prodam prvo dva stana, pa da dođem da jedem. Posao, biznis– odgovorila mu je Viki, a kada je Šerifovićeva upitala koliko plaća Viki za stanove, preko njegovog odgovora čuo se bip.


Ceca je stala na stranu kumice i opomenula direktora kako on prvi ne poštuje pošto je prethodno opsovao, a on je odbrusio kako je on taj koji presuđuje u baražu.

– Jeste, jeste, a kad treba da nagaziš žiri kad nisu u pravu ti se samo smeškaš i trljaš ruke jer imaš emisiju, jer ću ja da pobesnim- nije mu ostala dužna Ceca.


Bližimo se kraju ove sezone kada će biti proglašena nova „Zvezda Granda“ , a Ceca svojim kandidatima previđa visok plasman.

– Ovde je trusno tle, poubijaćemo se do finala, ali ako pričao o kvalitetu najmanje troje vidim u finalu- rekla je Ražnatovićka.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: S. Čumić