Login/Registracija

NEOČEKIVANO Takmičarka tražila pomoć porodice, pa napustila scenu: „Ode žena“

IMG 5768

Dvedestogodišnja Sanja Terzić iz Užica okušala je svoju sreću u „Zvezdama Granda“, ali je zbog malo godina na kraju zatražila pomoć porodice koja je bila podrška u bekstejdžu.

Naime, ova takmičarka predstavila se pesmama „Verovah mu“ i „Šta je to u tvojim venama“ za koje dobila pet glasova, ali na kraju nije mogla sama da donese odluku i odabere mentora.

Kako je imala podršku oca, majke i brata, voditelj Voja Nedeljković je u razgovoru sa njima saznao da joj je otac harmonikaš.

-Vidi se da ste bolji od Bosanca – našalio se Voja, a Saša Popović dodao:

-Kad bi mentor bio Bosanac, onda dođe i tata sa harmonikom i vežbate zajedno!

IMG 5766

-Taman da se posvađamo na mrtvo ime – našalio se Boske, pa upitao takmičarku da li je bolesna.

Kada je čuo da je odgovor negativa, Bosanac je rešio da iznese svoje mišljenje i uputi joj kritike.

-Što ti je nisko, ne izlazi, što je visoko isto ne izlazi, fali daha. Ti zvučiš polovno, nemoj da se ljutiš, kao da pevaš u četiri ujutru, a tebi preko glave. To mi se nije dopalo, ali muzikalnost postoji– rekao je Boske i dodao da se nada da će uz pomoć mentora uspeti da ispravi greške.

Kako je dobila pet glasova imala je prava da bira, ali nije uspela da sama donese odluku, te je Popović zatražio pomoć njene porodice.

Može Ceca – rekao je takmičarkin tata, mama dodala Snežana, a takmičarka i njen brat jednoglasno rekli Ceca, što je na kraju i prihvatila.

0A0A6351 1

-Pa ja Cecu toliko volim, obožavam od malih nogu. Ja sam slušao ovo „Šta je to u tvojim venama“ čim sam se rodio- rekao je Popović, a Ceca ga opomenula da je to već rekao.

-Pa on ima skrivenu nameru čim te ovako stalno bocka – dodao je Bosanac, ali je Marija Šerifovič konstatovala: -Ode žena!

Pa rekli smo joj da je slobodna – rekla je Snežana Đurišić, nakon što je videla da takmičarka napušta scenu.

-Umesto da se navikava na ovu atmosferu, ona ode – našalila se Sanja Kužet.

IMG 5791
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić