Login/Registracija

NEOČEKIVANO Sadik stao Selimu na crtu (VIDEO)

Sadik Hasanović iz Srebrenika, kandidat „Zvezda Granda“, važi za jednog najboljih narodnjaka u takmičenju, a zahvaljujući mentorki Mariji Šerifović bira i veoma atraktivan muzički repertoar. 

Gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, Hasanović je otkrio da ima još jednog mentora i to iz Bosne, koji ga savetuje i uči dobrom pevanju. 

– Ja idem u školu sevdaha i osećam ga kao i svi Bosanci, volim to. Tokom takmičenja, nastojim da budem što bolji i što zanimljiviji, jer kad sam sebi samom dosadan, to nije dobro, a do sada mislim da nisam bio dosadan. Sasvim sam zadovoljan onim što sam pokazao i to što nikad nisam bio u baražu dosta govori – rekao je Sadik u emisiji, na šta se nadovezao njegov saborac iz takmičenja Selim Selimović i pitao ga šta privatno voli da sluša. 

– Pa ja sam Ciganin u duši!  – odgovorio je, pa upitao kolegu: – Hoćemo zajedno?

Sadik je na suvo zapevao čuvenu romsku pesmu „Kaži mi da ili ne“ i time „izazvao“ i Selima, nakon čega je Voja Nedeljković konstatovao da su takmičari divni i mladi ljudi, uvek spremni za igru i druženje.

– Kad budete krenuli sa nastupima, dvoranama, arenama i stadionima, pa da budemo još više ponosni na vas – rekao je voditelj nakon maestralnog duela „na suvo“, koji možete da pogledate u videu.

……

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić