Login/Registracija

NEOČEKIVANO: Isak OTKRIO zašto NE ŽELI DUET sa Aleksandrom

Isak Šabanović pre samo nekoliko dana objavio je novi singl pod nazivom „Ja za bolju nisam“ i nesvakidašnjim tekstom i ritmom oduševio publiku. Ipak, stiče se utisak da zbog njegove veze sa Aleksandrm Mladenović, o kojoj bruje svi, sve pada u drugi plan.

– Ne bih voleo da je tako, ne znam, ali evo svako drugo pitanje je o njoj. Mislim meni je drago, ali ne znam zašto je to tako-  istakao je pevač i malo se našalio kada je reč o njihovom odnosu te dodao:

– Ne zna se ko je stidljiviji, a sad se ne zna ko je bezobrazniji- rekao je Šabanović kroz smeh.

Mnoge je iznenadila veza Isaka i Aleksandre, ali kako pevač tvrdi u njihovom odnosu cvetaju ruže te se ne osvrću na posao i brojne medijske priče kojima ih još uvek bombarduju.

– Nemam ni volje ni želje da pričam sa njom o poslu, pogotovo ne sa njom koja je popularnija od mene. Svi nas pitaju da li će biti dueta, pa neće biti dueta! Ne sad, možda kasnije, ali baš mi se sad ne daje za pravo da joj tražim duet, nema potrebe- rekao je.

Aleksandra nikada nije krila da je izvrsna domaćica, a konačno je to imao i ko da potvrdi.

– Ja znam da peglam, ona zna da kuva i sprema domaću hranu, baš dobro kuva- otkrio je Isak.

Podsetimo, Isak i Aleksandra uživaju u svojoj ljubavi već dva meseca, a ono što ih posebno raduje što više ne moraju da se kriju od očiju javnosti te je pevačica pre samo nekoliko dana objavila i njihovu prvu zajedničku fotografiju koja je izazvala lavinu komentara.

POGLEDAJTE I

Aleksandra Mladenović OTKRILA ko će pevati na svadbi, pa pecnula Isaka

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović