Neočekivani merak! Dragan Đurić održao solistički koncert, publika u transu (VIDEO)

Vicešampion muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Dragan Đurić još jednom je pokazao da je zasluženo mogao da osvoji i pobedničku titulu, u šta su se uverili svi koji su bili sinoć na njegovom solističkom koncertu u Tesliću.

DRAGAN DJURIC 27 GOD. DOBOJ BIH 17 ok

Dragan je izvodio hit za hitom, a publikaje oduševljeno noge taktove pevala sa njim u glas.

-Drugari, vidimo se u petak u gradskom parku u Tesliću! Nastupam u okviru manifestacije Teslićko ljeto od 20 časova, ulaz je slobodan, svi ste dobrodošli! – najavio je pevač iz Doboja svoj koncert na društvenom mrežama samo dan pre njegovog održavanja, ali su odziv i sjajna atmosfera praevazišli i njegova očekivanja.

DRAGAN DJURIC ok 17

Draganu je ovo inače drugi put da nastupa u ovom gradu. Pevač je bio specijalni gost početkom avgusta na koncertu koji je imala njegova mentroka iz takmičenja Ceca Ražnatović, a s obzirom da je bio više nego dobro prihvaćen od publike, bilo je i za očekivati da će uslediti poziv da održi i svoj solistički nastup.

dragan djuric f

Sjajna atmosfera vladalaje tokom čitavog nastupa, a publika je uživala u pevanju mladog umetnika i energiji koju je preneo na nju, pokazavši da mu se smeši blistava karijera.

BONUS VIDEO: Ko je osvojio srca zvezda Granda

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić