Login/Registracija

NEOBIČAN NOVOGODIŠNJI POLJUBAC Voje Nedeljkovića: „Bilo je nezgodno“

Većina pripadnika estrade Novu godinu će provesti radno. Iako je to deo njihovog posla, priznaju kako im u ponoć uvek zafali da prvo čestitaju nekoj bliskoj osobi.

Sa ovom situacijom susreo se i Voja Nedeljković koji se u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ prisetio jednog radnog dočeka.

– Znaš kako je nezgodno. Iz ugla čoveka koji je radio Nove godine, ja sam na sceni za novu 2011. godinu, odbrojavamo, muzičari sviraju i prvi sa kim sam se poljubio je bio Haris Džinović. Stajali smo jedan pored drugog i on kaže posle tog čestitanja: „Nećeš ti imati sreće kad si se sa mnom izljubio za ovu Novu godinu“ (smeh), ali nije loše ispalo. Malo su nezgodne situacije na sceni kada ti nije neka bitna osoba tu– ispričao je voditelj.

– Ja sam se iščestitao sa prvim stolom pored sebe tako to ide– nadovezao se Uroš Živković.

Voja je poznat kao veliki šaljivdžija, a nedavno je sa pevčem Banetom Mojićevićem pričao viceve, što je do suza nasmejalo Sanju Kužet.

– Ja volim kratke, a glupe viceve. Pazi ovaj, porodila se doktorka hitne pomoći i dobila bliznakinje Tinu i Ninu (tinu-ninu) – dobacio je Mojićević, a Voja se kroz osmeh nadovezao:

– Znaš ti ovaj? Dolazi čovek na razgovor za posao i pita ga komisija koja njegova osobina mu predstavlja najveći problem u poslu. Kaže kandidat pa iskrenost, a oni mu odgovore da ne misle da je iskrenost problem, a on kaže boli me ku**c šta vi mislite!

Ukoliko ste propustili ovaj dvoboj viceva, pogledajte video u nastavku.

……

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić