Ovo je žena koja je osvojila srce Neše Manojlovića: Pevač izabrao Aleksandru Mladenović za kumu iz jednog razloga

Nenad Neša Manojlović veoma retko govori o svom privatnom životu, ali ovaj put napravio je izuzetak i konačno je pokazao ženu koja je osvojila njegovo srce. Pevač je izabrao Aleksandru Mladenović za kumu, jer kako je istakao ona je odigrala bitnu ulogu u njegovom životu.

Nenad Neša Manojlović veoma retko govori o svom privatnom životu, ali ovaj put napravio je izuzetak i konačno je pokazao ženu koja je osvojila njegovo srce.

Pevač je izabrao Aleksandru Mladenović za kumu, jer kako je istakao, ona je odigrala bitnu ulogu u njegovom životu.

Nešu Aleksandra Mladenović nagovarala da se oženi

Kada smo saznali da ćemo postati roditelji, pozvao sam Aleksandru i ona je toliko vrištala, da mi je probila bubnu opnu. Taj zvuk iskrene radosti nas je ganuo, i tada je moja supruga rekla: „Ova devojka će biti moja kuma! Namerno ili slučajno, Aleksandra je odigrala jako bitnu ulogu u „zapršci mog braka“ i mom usmerenju prema mojoj sadašnjoj supruzi. Ona je stalno potencirala kako mi je vreme da se oženim i pravim porodicu i zato je upravo ona bila jedna od prvih osoba sa kojima sam želeo da podelim velike vesti – ispričao je Neša za Grand.

Njegovu izabranicu, Jelenu Manojlović imali smo prilike da vidimo na njihovom venčanju davne 2018. godine, a tom prilikom je otkrio da je bio uzbuđen.

– Nije strašna gondola (noge mi se odsekle) – objavio je Nenad ispod fotografije koju je podelio na svom Instagramu.

8182bc1d3ec06242bf31bed0d20dc9811ffd2f04
Foto:Instagram

Njegova supruga se drastično promenila, postala je atraktivna plavuša, što je sad pevač i pokazao svojim fanovima. Neša je podelio njihovu zajedničku fotografiju sa zimovanja, a fotka je izazvala lavinu pozitivnih komentara.

12e1c412812a39d347d7c21cf2bfc53a4d705a91
Foto:Instagram

Inače, Nenad i Jelena već četiri godine uživaju u skladnom braku, a postali su roditelji devojčice Anje.

Pored Anje pevač ima i dvanaestogodišnjeg sina iz prvog braka, ali je svoj privatni život do sad vodio daleko od očiju javnosti, čak i o odnosu sa polusestrom, pevačuicom Radom Manojlović retko govori u medijima. 

BONUS VIDEO: Selma Čavkić sa sinom nakon pobede u „Nikad nije kasno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Instagram ,
Autor: S.S.