Login/Registracija

NEMA OPUŠTANJA Tamara Dragić odradila odličan trening kod kuće, instruktor je pošteno namučio (VIDEO)

Pored toga što se bavi sređivanjem novog stana u koji se nedavno uselila, Tamara Dragić ne propušta svoje treninge ni dok je u izlolaciji. S obzirom da su teretane zatvorene njen prijatelj i personalni trener Gordan joj je na raspolaganju i njih dvoje su nastavili da vežbaju kod kuće. 

Za ovakav trening potrebno vam je malo dobre volje i jedna elastična traka ili gumica. Tamara i Goksi uradili su seriju vežbi za ruke, leđa, trbušnjake, zadnjicu tj.celo telo.

985ab64d0f08a9c6f8d26cd2e8d403a002329a22

„Trudim se da vežbam dva do tri puta nedeljno. Najviše volim boks i šetnju, ali s obzirom na trenutne okolnosti i vanrednu situaciju primorana sam da vežbam u kućnim uslovima da ne bih ispala iz forme“, rekla je Tamara. 

Zbog ove SVETSKE ZVEZDE je Tamara Dragić postala crvenokosa (FOTO)

Zvezda Granda i vlasnica hita „Mercedes“ za sebe kaže da je hedonista i da obožava da jede, a s obzirom da je stiglo lepo vreme neće sebi dozvoliti da se zapusti ni za vreme pandemije korona virusa. 

……


Sa svojim ličnim trenerom Gordanom iz „Warrior Factory“ pokazala je kako izgleda jedan trening i koje sve vežbe radi za zatezanje tela i održavanja forme.

Trening u kućnim uslovima je moguć i može da bude odličan! 

Pogledajte kako trenira pevačica Tamara Dragić: 

Autor: A. Bakić