Login/Registracija

Nema devojku a od jednog tipa žena BEŽI K’O ĐAVO OD KRSTA: “Nikada to ne bih mogao“

Ljubavni život prošlogodišnjeg finaliste “Zvezda Granda“ Muharema Hadrovića bio je glavna tema od njegovog prvog pojavljivanja a najviše zbog toga što je dobio titulu velikog zavodnika i šmekera čiju su pažnju pokušavale da pridobiju mnoge devojke.

Iako ne smatra sebe neosvojivom tvrđavom, devojka kojoj će se ozbiljno posvetiti mora da ima određene kvalitete i da ispratim ritam života koji on vodi. I mada bi mnogi rekli da bi pevača mogla da razume samo pevačica, Hadrović se ne slaže i odbija svaku mogućnost ulaska u vezu sa koleginicom.


– Nikada ne bih bio sa pevačicom i to sam govorio uvek. Teško je to i podneti, treba razumevanja mnogo, nije lak posao. Naravno, može sve da se uskladi i poštovanje i ljubav, tolrancija, poštovanje koje je najbitnije pre svega, tako da ne kažem da nije moguće ali ja ne bih mogao- otkrio je Muharem.

Ali kada se desi da neka devojka pridobije njegovu pažnju Muharem ima posebnu taktiku kojom je dodatno osvaja- posebnim pesmama iz njegovog repertoara.

– Pesma sa kojom zavodim devojke je „Zagrli me oko vrata“ Zdravka Čolića. A kad patim za devojkom to su onda neke starije pesme, najčešće Tomine iz kafane- ispričao je on svojevremeno.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac