Login/Registracija

NEĆETE VEROVATI: Ovako je Aleksandra govorila o Isaku pre samo mesec dana

Vest da su Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović već dva meseca u vezi iznenadila je čitavu javnost. Nako što su ih kamere emisije „Paparaco lov“ usnimile zajedno, novopečeni ljubavni par rešio je da zvanično potvrdi romansu.

Nedavno je pevačica Aleksandra Mladenović gostovala u popularnom šouu „Nikad nije kasno“,a  tokom snimanja Žika Jakšić insistirao je da mu Zvezda Granda prizna da li ima dečka.

– Mislila sam da ne pričam ali što da ti ne kažem, eto zaljubljena sam! – priznala je Alekandra, da bi odmah nakon toga usledilo i ono najvažnije pitanje o stupanju u brak.

– Neću sad da se udajem, još sam mlada, prvo karijera i posao. Moram da radim bre Žiko.  Ne znam, još uvek neću, to se ne planira. Ja sam zaljubljena, ispunjena, srećna sam, ali polako ima vremena. Papir ništa ne znači, najvažnije je da me taj neko podržava i da je uz mene, sve ostalo je nevažno, samo to poštovanje i razumevanje- odbrusila je voditelju.

Međutim, Žika nije mogao da ostane imun na njenu izjavu te joj poručio da pod hitno poradi na tome da ostane u drugom stanju.

– Evo da odradim sezonu pa ćemo da vidimo! Žiko, još je na probnom testu, prvo moram da vidim da li je pravi- objašnjavala je pevačica.

Iako je pre samo mesec dana potvrdila Žiki da je pronašla nov ljubav, niko nije mogao ni da pretpostavi da se radi o kolegi Isaku Šabanoviću.

U videu ispod pogledajte kako je Aleksandra govorila o Isaku dok je njihova veza bila sakrivena od očiju javnosti:

……

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović