Login/Registracija

„NEĆEMO FORE NEGO OZBILJNE PEVAČE“, Snežana žestoko odbrusila Davidu nakon njegovog komentara

Nevena Marković iz tima Ane Bekute u drugom krugu ukrstila je glas sa Darkom Gjorgjeskim koji je vežbao sa Cecom Ražnatović.

Nevena se predstavila numerama „Isuse“ i „Nešto mi govori“, dok je Darko odabrao „Perje“ i „Zauvek tvoj“.

Do samo kraja ovog duela žiri se nećkao oko glasanja, da bi nakraju presudio 4:3 u korist Cecinog kandidata.

Mili je prvi dobio reč i bez previše objašnjavanje zaključio kako je ovo glasanje bilo realno s obzirom na greške koje su napravili.

Ja mogu vanredno da se obratim u Snežanino ime. Ovo nije valjalo ništa, ni jedan ni drugi kandidat. Poslednji ste, večerali niste, načekali ste se i nije fer da odete odmah kući, ali nije bilo dobro– istakao je Boske dok ga je Đurišićka nagovarala da je drugi kandidat bio bolji, međutim on se nije složio i pohvalio je kako je prva kandidatkinja lepša.

Đorđe David pokušao je da dobije reč, što je izrevoltiralo Viki koja mu je odbrusila kako ne mora da čuje njegov sud.

Ja ćutim celu emisiju, ti pričaš 90 minuta i sada mi kažeš: „Nemoj Đorđe više“- naljutio se David koji je želeo da kaže kako je Darko „ozbiljna fora“ i da ostali članovi to ne mogu da ukapiraju.

Mi nećemo fore, hoćemo ozbiljne pevače– pobunila se Snežana.

Marija Šerifović složila se da su oba kandidata grešila, ali da prednost daje Darku.

Maro dobro si rekla, nije to Nevena bilo kako smo se dogovarale i probale, ali ima tu elemenata da se čuje da si vežbama, međutim trema je bila jača– dodala je Bekuta, nakon čega se obratila i Ceca.

– Što se mog kandidata tiče, on mi je tinejdž zvezdica, mora da se doradi, došrafi, energija, otvori usta i smej se bre! Makedonče moje daj mi tu energiju- savetovala ga je Ražnatovićka.

Na kraju je Saša Popović odlučio da Neveni da glas za baraž.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić