NE SMETE DA SE ZAPUSTITE Saveti popularne blogerke i pevačice za negu kod kuće (VIDEO)

Mnoge devojke i žene vreme u kućnoj izolaciji i karantinu koriste za potpuno opuštanje, ali često zaboravljaju da je i tokom tih dana važno da nastave da se neguju. Popularna pevačica i blogerka Dejana Erić podsetila je pripadnice nežnijeg pola da ne moraju da se šminkaju ali da treba da vode računa o svojoj koži. 

ecd0536f234bb03e064e306a0b622b611123f83a

Zvezda Granda je na svom Intagramu objavila koristan video u kome po koracima objašnjava kako da primenite tretmane koje mogu da budu odlična zamena za odlazak kod kozmetičara.

„To što ostajemo kod kuće ne znači da nećemo svakog dana biti negovane i „skockane“ uz samo malo truda i nekoliko koraka koji čine i da se zabavimo i uživamo u tim ritualima! Danas za vas imam jedan pravi „no makeup-makeup“, ideju za frizuru i par divnih proizvoda za negu i hidrataciju“, napisala je Dejana. 

……

Ona je za početak na lice stavila zlatnu masku, nakon toga nanela serum za hidrataciju, izmasirala lice, a posle ispričala kako neguje kosu i koje trikove primenjuje da joj koža lista izgleda blistava. 

Pogledajte sve korake Dejane Erić za negu u kućnim uslovima: 

……

„Mnogo volim kad mi on kupi cveće“: Dejana Erić planirala da rođendan proslavi sa najbližima ali joj korona pokvarila planove 

Autor: A. Bakić