Login/Registracija

„NE PRAKTIKUJEM VEZE NA JEDNU NOĆ, ZATO SAM I SAMA“: Pevačica otvorila dušu (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Bursać sa Emirom Đulovićem prepevala je veliki hit „Cipele“ koju je prvobitno pevala njena koleginica Andreana Čekić, oko čega se digla velika prašina.

Naime, stara verzija hita koji su u orginalu izvodili pomenuti pevač i Andreana Čekić, a koji je dostigao preko 100 miliona pregleda na Jutjubu, skinuta je sa digitalnih platformi, zbog čega je autor numere Saša Lazić rešio ponovo da oživi projekat.


Poznato je da je hitmejker tužio Andreanu za 50.000 evra jer mu nije isplaćivala za autorska prava, pa je on odlučio da Aleksandri ustupi mesto i otpeva je na svoj način.

Aleksandra kaže da se sa Andreanom nakon svega nije čula i da ne zalazi u njihove odnose, već da joj je najbitnije da ta pesma živi s obzirom da je veliki hit.

– Nisam iskreno, ja ne zalazim toliko u njihove odnose i šta se tu desilo, znam sve, ali ne ulazim u to, ja sam pozvana od strane autora i meni je velika čast, zato sam i prihvatila, jer pesma treba da živi i to je jedan od najvećih hitova u poslednjih ne znam koliko godina. Velika mi je čast i što snimam sa Emirom, jer ga i privatno gotivim i poštujem – rekla nam je Aleksandra, pa otkrila u kakvim je odnosima sa Andreanom:


– Mi smo više koleginice, nego što smo u nekom kontaktu ili da se družimo, naravno poštujem sve i niko ovde nije imao lošu nameru, jednostavno želimo da pesma ostane i to je jedina namera.

Pevačica priznaje da joj na poslovnom planu ide mnogo bolje nego na ljubavnom i da još uvek čeka pravog, jer je kako je istakla spremna za ozbiljnu vezu.

– Pa iskreno meni nekako više ide posao nego sve to, ne znam iz kog razloga, ali naići će taj neki pravi kad bude trebalo. Nemam neke kriterijume, samo da shvati ovaj posao, da bude posvećen samo meni i da bude normalan muškarac. Iskreno svakog prvo privuče fizički izgled, ali nema više tog razumevanja, nema pažnje, udvaranja, odmah daj sve odmah. Ja nemam vremena da se zezam, imam  33 godine – rekla je Aleksandra i dodala:


– Nisam ja dete, imam iskustva, imala sam duge veze, ja te kombinacije i veze na jednu noć ne praktikujem, zato sam verovatno i sama.

Ceo intervju sa Aleksandrom pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić